Zenék, illatok, alkalmak III. Itt a fesztiválszezon!

Nyár van és nyakunkon a fesztivál szezon, szinte minden hétvégére jut egy belőlük. A tömegek pedig megindulnak, magyarok és külföldiek vegyesen, rock zenére, house-ra, és sok más elektronikus zenére, r?nb-re, rap-re és még folytathatnám a sort. Talán én kivétel vagyok a fiatalok között, de nem vagyok oda a fesztiválokért, valahogy a szórakozás kultúráltabb formáját kedvelem, nem a porban, sárban, higiénia nélküli változatot. De mivel évről évre többen látogattok el ezekre az eseményekre, nézzük milyen parfümök illenek leginkább a fesztiválokhoz.

calamityj

Ha a fesztiválok idején se szívesen mondasz le a niche parfümünkről, nos természetesen van ami illik ezekhez a rendezvényekhez is. A Juliette has a Gun Calamity J-je igazi partyzós illatorgiát nyújt. A minőség kitűnik a tömegből, messze áll az átlagostól, extravagáns, lázadó stílusával pedig a fesztiválok királynőinek érezhetjük magunkat. Legyen az egy Fedde le Grand koncert, egy David Guetta, Armin van Buuren, Skrillex, Stromae vagy Martin Garrix féle fergeteges hangulatú buli, a Calamity J csak fokozni fogja a hangulatot. Fahéj és írisz robban be először az illatok közül, amit azzal a bizonyos Iso-E-super-rel bolondítottak meg, ami külön szinte nem is érezhető, mégis olyan, mint egy fülbemászó dallam, valahogy megérint, ott van, és nem tudunk elvonatkoztatni tőle. Fürdünk az illatban, csak úgy, mint a körülöttünk lévők. Bombabiztos party illatá az alapjegy összetevőitől válik a Calamity J. Nem fukarkodtak a nyersanyagokkal, vanília, tonkabab ad bársonyos, szexis megjelenést, és ott az a bizonyos Juliette has a Gun-os cetalox is, amit szinte minden illatukban megtalálhatunk. A cibet és castoreum összetevőiből épp csak egy egész kevés került bele, senki ne ijedjen meg ezektől, hisz ilyen kis mennyiségben az illat gazdagságát, összetettségét hivatottak tartóssá, mélyebbé tenni. Természetesen a pézsma, ámbra, pacsuli és labdanum sem hiányozhattak, ezektől egy kis fás-földes jelleget kapott Júlia újabb fegyvere. Ez az illat, ami névjegyünkké válhat, amivel mindenhol megmutathatjuk, hogy minden helyzetben stílusosak és alkalomhoz illőek vagyunk. A parfümöt a Le Parfum Croisette-ben szerezhetitek be.

The+Body+Shop+White+Musk+Libertine+Eau+De+Parfum+Review

A már említett niche parfümön kívül természetesen más alternatívák is vannak a fesztiválokra. Nagy kedvencünk a The Body Shop White Musk Libertine-je számomra igazi fesztivál illat. Mesésen finom és vidám. Ugyan róla már olvashattatok itt, de egyszerűen nem tudtam kihagyni. Lazaság, öröm, boldogság, a nyár szabadsága, a fesztiválok vidám hangulata tükröződik benne. Megnyugtató illatával elvarázsolva lazulhatunk Bonobo vagy a Pretty Lights koncertjén, vagy bulizhatunk az egyre népszerűbb Macklemore vagy Calvin Harris zenéire. A White Musk Libertine játékosságának és megnyugtató mivoltának titka a mézben, tejszínhabban, mandulában, rózsában és pézsmában rejlik. Igazi nyári, púderes, pihe-puhaságban kibontakozó finomság. Tiszta illata miatt találom igazán nyárinak, ezt tényleg nem lehet megunni. Nekem az edp változat nyerte meg leginkább a tetszésemet. Ha kedvet kaptatok hozzá a The Body Shop üzleteiben beszerezhetitek.

nd.876_3

Ha pedig úgy gondoljátok, hogy a fesztiválokra valami hétköznapi illatot fújtok magatokra, végülis, ez nem egy operabál, vagy színház, és az óriási tömegben úgysem a parfümöké a főszerep, de azért szeretnétek csajosak lenni, vagy a tizenéves korosztályhoz tartoztok és valami cukiságot szeretnétek magatokra fújni, akkor jöjjön Naomi Campbell: Cat Deluxe-a. Fiatalság, bolondság, játékosság egy kis cukormázban és már jöhetnek is Rita Ora vagy Icona Pop extra csajos számai, Lily Allen, Tom Odell vagy Axwell zenéi és kezdődhet is a buli. A rózsaszín bojtos parfümbe frézia, kardamom, peónia, őszibarack és ibolya is került. Természetesen ámbra, pézsma is került bele, mint általában minden Naomi Campbell parfümbe, egy kis pacsulival és fás jegyekkel megspékelve. Egy kitűnő alternatíva lehet azoknak a lányoknak, akik pl. Pink Sugar-t használtak, de most nem szeretnének ezred magukkal azonos illatot viselni.

Ti mentek/voltatok idén fesztiválozni? Milyen illatot viseltek?

 

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter