Yves Saint Laurent Y arca Lenny Kravitz rockisten

Mondtam már, hogy közel 30 éve odavagyok Lenny Kravitz-ért? Rockisten, guru és a szeretet nagykövete egyben. Imádom a pasit, annyira sokoldalú tehetség! Az Yves Saint Laurent igen jó érzékkel lecsapott a Kravitz családra, ugyanis lánya, Zoe a női vonal arca, míg Lenny az új Yves Saint Laurent Y illatot reklámozza. Én bekajáltam azonnal!

Íme, egy kis interjú Lennyvel:

Az új illat karrierje 2017-ben indult. Az illat mögött Dominique Ropion áll. A fejjegyek az aldehid, a bergamott, a gyömbér, a menta és a citrom; a szívjegyek az ibolyalevél, az alma, a zsálya, az ananász és a geránium; az alapjegyek az ámbra, a pézsma, a cédrus, a balzsamfenyő, a tömjén és a vetiver.

Az Yves Saint Laurent Y új férfi illatot dobott piacra 2017-ben az Y generáció (az 1980-as és 1990-es években születettek) számára. Az illat az Y nevet kapta, és a fiatalság szellemét ragadja meg azzal a céllal, hogy az ezredfordulós generációnak valami mást kínáljon.
“Y, az Yves Saint Laurent új férfias illata. Az ikonikus Yves Saint Laurent fehér póló és fekete zakó által inspirált Eau De Toilette a frissesség és az erő közötti egyensúlyt képviseli. Mint egy ropogós fehér póló, a bergamott, a zsálya és a gyömbér jegyei éles, lédús frissességet kínálnak, hogy megkérdőjelezzék a konvenciókat és felülmúljanak minden elvárást. Az alapban a balzsamfenyő, a cédrusfa és a tengeri ámbra lágy jegyei testesítik meg a testre szabott fekete zakó finom erejét, amely kifinomult, elegáns és meglepően erőteljes. Egy hiteles és merész kreáció; a férfiasság újradefiniálása.

Fejjegyek: fehér aldehidek, bergamott, gyömbér.
Szív: zsálya, geránium abszolút, ibolyalevél.
Alap: ámbra, tömjén, fenyőbalzsam, cédrus, pézsma.

Kezdetben Loyle Carner hip-hop zenészt, David Alexander Flin szobrászt és Alexandre Robicquet mesterséges intelligencia kutatót választották a reklámkampány arcának, majd jött Lenny és tarolt! 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter