YSL L’Homme Ultime

Mindig elmondom, ha kérdezik, hogy az egyik legkedveltebb férfi illatom a klasszikus YSL L’Homme. Egyszerűen tökéletes! Azt a fajta eleganciát sugározza, amelytől megremeg a lábam: kellően férfias – minimális macsó jegy -, érződik benne az érzelmesség, azaz tud érezni a drága, és rendkívül harmonikus jegyekkel éri el mindezt. Persze, azóta rengeteg változata van/volt jelen a piacon, a legsikeresebb a Le Nuit de L’Homme, az éjszakai csábítás illata, én a nyári, aromásabb változatokat szoktam várni. A tavalyi év L’Homme-ja pedig az új L’Homme Ultimate lett.

gratisprobe-LHomme-Ultime

A L’Homme illatcsalád akár egy ikonikus illatdinasztia, követi a modern férfi fejlődését az idők során, és teljes mértékben leképezi azt a parfümök nyelvére.A fás jegyek sötét, érzéki hatása a folyamatosság fejezi ki a L’Homme illattrió tagjainál, a L’Homme, a L’Homme L’Intense és az új L’Homme Ultime kompozícióiban. A fás jegyeket a legférfiasabb illatjegyeknek tartják, legyen akár cédrus, gólyaorr, vetiver vagy pacsuli, mind a férfiasság illatanyag formájában való kinyilatkoztatása. A fás és friss, gyümölcsös illatjegyek óvatos keverésével mind a három L’Homme illat más és más intenzitással és érzéki mélységgel rendelkezik

Az új L’Homme Ultimate határozott, éles és felszabadító. Egy bátor csavarral érkezik eredeti L’Homme illat legújabb verziója, mely a modern férfi kettősségét hozza el számunkra. Fás aromáját először felemelő gyömbéres – kardamom-os jegyek fűszerezik, frissítő grapefruit esszenciával tüzesítve. Az energikus rózsa jegyek meglepetésszerűen érnek el hozzánk, kiegészülve a cédrusolaj és a vetiver aromáival, megkérdőjelezhetetlen hatalmat sugározva. A modern L’Homme Ultimate új fejezet nyit a férfiillatok világában, a férfiasan erős jegyek és a lágy damaszkuszi rózsa kettősségének köszönhetően. A mai férfinak, aki nyomot hagy. A született vezetőnek Yves Saint Lauren-tól.

s1810712-main-Lhero

Vinnie Woolston, az új-zélandi származású modell e férfi tökéletes megtestesítője. Megjelenése már az első pillanattól fogva erőteljes és lehengerlő: klasszikus vonásai kicsapongó természetével párosulnak, egyfajta polgárpukkasztó nemtörődömséget sugározva személyéből. Egy újfajta szellemiséget prezentálva,Woolston az illat nyomtatott anyagaiban ésTV kampányában is remekel. Billy Kidd fotós három, kirobbanó erejű kampányfotóban kiválóan hívta életre a parfüm egyéniségét. Játéka a fekete és fehér színek használatával absztrakttá teszi az összhatást. Képei Vinnie Woolston főszereplésével három különböző történetet mesélnek el, remekül megragadva a pillanat varázsát

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter