YSL Black Opium új arca: Zoe Kravitz

Ma már bizonyosság, hogy a Black Opiumnak van létjogosultsága, és nem csak halovány kísérlet lett az ikonikus Opium remasterizálására. Sőt! Ma már a Black Opium viszi a prímet, jelenleg a top 10 legkedveltebb női illatok között szerepel, és úgy látszik, hogy az Yves Saint Laurentnél látnak még benne fantáziát, mert Zoe Kravitz színésznőt (aki nem mellesleg Lenny Kravitz és Lisa Bonet lánya) kérték fel az YSL Beauty új arcának. Leforgatták az új Black Opium kisfilmet is, íme:

A Black Opium 2014-ben jelent meg, persze hatalmas fanyalgások közepette, miszerint sosem fog a klasszikus Opium nyomába érni. Az a helyzet, hogy nem is akar. A Black Opiumnak kábé annyi köze van az eredeti Opiumhoz, hogy nagyjából egyforma üvegben kaphatóak. Ennyi. A Black Opium természetesen a kor követelményeinek megfelelően édes-vaníliás, viszont bevállalt egy nagy adag kávét meleg-száraz fás alapokkal, s egycsapásra ultra menő illattá vált a fiatalok között. Mert az Yves Saint Laurent név még mindig jól cseng, pláne, ha parfümről van szó. Az 1971-ben megjelent Rive Gauche bohém, bár ma már kissé idejét múlt aldehides illata volt az első best seller az YSL neve alatt. Majd 1977-ben berobbant a köztudatba és borzolta az idegeket az Opium. 1983-ban a romantikus Paris tarolt, majd 2000-ben jött a Baby Doll, majd 2004-ben a sikkes Cinema. 2006-ban az azóta is szupersztár L’Homme jelent meg, 2012-ben a nem igazán sikeres Manifesto, majd 2009-ben a romantikus Parisienne. A Black Opium sikerét azóta sem múlta felül egyik YSL illat sem, bár a Mon Paris erős próbálkozásnak tűnt.

Zoe Kravitz vagánysága, származása és egzotikus megjelenése garancia arra, hogy az YSL Beauty vonal vagány és merész lesz, s várhatóan bátor próbálkozásokat fognak tenni a parfümiparban is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter