Valentin napra: Ralph Lauren Romance

Közeledik a Valentin nap, és ilyenkor a legtöbb férfi valami igazán csajos, szerelmes ajándékkal szereti meglepni kedvesét, legalábbis a keresőstatisztikáim azt mutatják, hogy Valentin nap környékén lázasan keresnek valami jó kis parfümöt. Nos, hősszerelmes urak figyelmébe ajánlom Ralph Lauren egyik legromantikusabb illatát, a Romance-t. Egy kis kedvcsináló:

Friss, intim, gyengédség, boldogság és végtelen aura – ez Ralph Lauren Romance illata! Főszerepben abszolút a virágok állnak, mégpedig a fenséges rózsa és a bűbájos kamilla, melyet egy nagy adag gyömbér pezsdít fel. Légies, köszönhetően a vizes-friss jegyeknek, kellően romantikus a virágos jegyektől, ugyanakkor elbűvölően pajkos a friss fűszerezettségtől.

Ralph Lauren nem kifejezetten a romantikus illatokról híres, sokkal inkább a sportos, laza darabokról, a Polo parfümsorozata ma is igen közkedvelt. Éppen ezért rendhagyó a Romance, amely úgy ötvözi a márkára való lezserséget, hogy egyben igényesen elegáns és letisztult. Szerintem kifejezetten jó áron kapható!

Ha egy kicsit “vadabb”, csábítóbb illatot szeretnénk kedvesünknek, akkor a Midnight Romance-t számításba vehetjük, amelyben a virágos hangsúlyt zamatos gyümölcsös akkordok törik meg. Kifejezetten üde, tiszta és friss karakterű málnás-bazsarózsás illat.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter