Valami új készül a Burberry háza táján!

Ikonikus, szexi, provokatív, energikus, fiatalos és ösztönszerűen robbanékony: a Burberry új, férfiaknak tervezett parfümje, a Brit Rhythm legalább olyan ikonikus jegyeket hordoz, mint a klasszikus fekete bőrdzseki. Mindez parfümbe öntve. És hogy kétségünk se legyen arról, hogy egy igazi adrenalinbombáról és fiatalosan pimasz illatról van szó: a parfüm arca a brit zenész, George Barnett lesz, aki maga is ezt az életérzést képviseli.

George Barnett angol zenész, az illat arca
George Barnett angol zenész, az illat arca

?Szexi és provokatív, a Brit Rhythm illatot a tömeg elektromos energiája, az élő zene adrenalinja és élénksége inspirálja.?- mondja Christpher Baily a Burberry kreatív igazgatója.

A Brit Rhythm maga a ritmus, melynek lendületét a parfüm egymással szinte zenei dallamként összefonódó akkordjai adják. A fejjegy elektrikus jegyei, mint a friss bazsalikom, fűszeres kardamom és egy csipet fanyar borókabogyó az izzást elevenítik meg. A szívjegy maga az adrenalin-bomba: bőr, pacsuli, styrax, míg az alapjegy a pikánsan szexi tónust adja a cédrussal és a tömjénes, meleg tonkababbal.

Burberry Brit Rhythm - The Bottle

A következő kiszerelésben lesz majd kapható hamarosan:

  • EAU DE TOILETTE: 90 ml, 50 ml, 30 ml
  • After Shave 150 ml
  • Tusfürdő 150 ml
  • Desodor 75 g



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter