Újra Le Parfum parfüm iskola Zólyomi Zsolttal!

Végre, végre újra Parfüm Iskola Zólyomi Zsolt vezetésével. Ha valakit kicsit is érdekel az illatok világa és szeretne egy remek társasággal eszméletlen érdekes workshopon részt venni, mindezt egy fergeteges stílussal megáldott Orr vezényletével, nos, az jelentkezzen bátran valamelyik vagy akár mindegyik Parfümismeret modulra. Ráadásul most betekintést is nyerhetünk egy igazi parfümőr laborjába és kísérletezhetünk az illatokkal, összetevőkkel. És akár ott találkozhatunk is:)

Zólyomi Zsolt parfümőr
Zólyomi Zsolt parfümőr

Le Parfum Parfüm Iskola egymásra épülő tanfolyam-sorozata a nemzetközi luxusipari karrierről álmodóknak szól. Még tanulókat, parfümériában dolgozókat, a kozmetikai márkák képviselőit, sales, marketing, PR és médiaszakembereket, stylistokat, újságírókat, valamint a parfümök szerelmeseit egyaránt várom, hogy közösen tegyünk a parfümök kultúrájáért, és élesszük újjá e meseszép, természettudományos igényű, kézműves művészeti ágat.

Minden workshop egy illatos, koncentrált, interaktív kurzus a parfümök világában, amelyen akár 30-40 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható. A Parfümismeret Workshop 5 modulja lefedik a parfümtörténelem, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a kémiai és botanikai alapok, az illatpszichológia, a marketing és eladástechnika, a parfümipari karrierlehetőségek és a parfümkészítési alapismeretek alaposabb megismerését.

A workshopok minimum 10, maximum 35 fővel indulnak.
Helyszín: Szalon LaFayette, Hotel Le Méridien Budapest, Erzsébet tér (a Le Parfum Croisette mellett).
Ár: 33.000 Ft/workshop.
Workshopjaink ajándékutalvány formájában is megvásárolhatóak, és a 2014. év során negyedévente meghirdetett alkalmakra is – a szabad helyek függvényében – bármikor beválthatóak!

Információ és jelentkezés: A Le Parfum Croisette parfümériában vagy a (+36) 30 4700 248 telefonszámon és a weboldalon itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter