Újdonság a The Body Shop-tól: Scents of the World parfümkollekció

Izgalmas kollekcióval jelentkezett a The Body Shop szeptemberben. A Scents of the World fantázianevű sorozat nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a természet által ihletett illatkompozíciókon keresztül elrepítsen a világ legegzotikusabb tájaira. Ki ne vágyna megismerni India fűszeres és nehéz virágillatoktól telt atmoszféráját, vagy akár a Japán eklektika és puritán szépség szimbólumává vált cseresznyefa virágzást megcsodálni. Az illatok, melyek érzékeinket ragadják meg az orrunkon keresztül, képesek arra, hogy egy-egy tájat, hangulatot megidézzenek. A Scents of the World sorozat parfümjei 5 mesésen izgalmas tájat idéznek elénk, természetesen a már megszokott The Body Shop minőségben, sőt! A “Világ illatai” a márka első 100%-ban organikus esszenciákat és kézzel szüretelt, természetes kivonatokat tartalmazó illatcsaládja.

 

 

Japanese Cherry Blossom parfüm szelíd, romantikus cseresznyevirágos akkordja mellett a magnólia izgalmas és érzéki illata, valamint az alma fanyarkás gyümölcsös jegye eleveníti meg a japán természet eklektikáját, valamint az ikebanák letisztult és egyben végtelenül sikkes stílusát. Igazi ínyenc illat azoknak, akik a virágos illatokban is az egyedi megoldásokat keresik.

Az Atlas Mountain Rose parfüm időtlen klasszikusokat idéző friss, púderes rózsaillatával a nőies és romantikus stílust jeleníti meg. A légiesen könnyed, kristálytiszta , kézzel gyűjtött hegyi rózsaesszencia eleganciát és bájt kölcsönöz viselőjének, a citrusok friss akkordja mellett az ámbra és a pézsma meleg, tiszta jegyei ölelik körbe a rózsát. Igazi Jolly Joker parfüm, ami mindenkinek jól áll. Kipróbálnád? 1 ml-s illatminta itt!

A fehér virágok intenzív illata idézi India aromákban gazdag világát. A jázmin India első számú virága, illata állandóan jelen van a fűszerek illatától nehéz levegőben. Az Indian Night Jasmine parfüm az elegancia és a misztikum ötvözete, a fehér virágok, mint a narancsvirág és jázmin édesen krémes illata mellett az ibolyalevél karakteressége és a puha, intimitást idéző szantálfa akkordja igazán komfortos, szelíd parfümfelhőt eredményez.

A Madagascan Vanilla Flower valódi egzotikum a The Body Shop parfümök között, köszönhetően a meleg-édes illatjegyeknek, mint a madagaszkári vaníliának, a keleties aromát idéző frangipáninak  és egy csipetnyi érzéki ámbrának. Életvidám és energikus illat.

Frissítő, aquás illatával az Amazonian Wild Lily a dél-amerikai őserdők páradús, egzotikus virágokban gazdag illatát nyújtja. A papaya zamatos akkordja adja az illat gyümölcsös akkordját, mely méltó alapot ad a fehér liliom, írisz és az orchidea zöld, földes jellegű illatfelhőjének. Természetbe vágyódó amazonoknak (is) tökéletes parfüm!

Próbáld ki őket önmagukban, vagy ha kísérletez kedvedben vagy, keverj össze két fajtát, és élvezd az illatok kavalkádját, meglepő kompozíciókat kaphatunk így, hiszen a parfümök minimalizált, lineáris illatjegyei egyenletesen, ugyanolyan ritmusban bontakoznak ki a bőrön. Én személy szerint a Japanese Cherry Blossom és az Atlas Mountain Rose illatait keverem a bőrömön, és élvezem ahogy a púderesen tiszta rózsás akkord a cseresznyevirág édeskésen izgalmas illatával gabalyodik össze…hmmm:)

A The Body Shop üzleteiben (Allee és Arena bevásárlóközpontok) vagy a webshopon (www.the-body-shop.hu) már kipróbálhatod őket. Ráadásul mindegyik illat kapható eau de toliette, perfume oil és body mist változatban, valamint tusfürdő és testápoló formában is.

Kalandra fel, próbáljátok ki őket!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter