Új Cavalli parfüm készülőben!

Ízig-vérig Roberto Cavalli parfüm lesz várhatóan az új Roberto Cavalli Eau de Parfum, melynek a készülő reklámfilm előzetesét láthatjuk. Maga az illat orientális-virágos jegyekben gazdag, mint a bors, jázmin, benzoin, tonkabab és vanília. Az az érzésem, hogy egy rafinált, és intenzív illatú parfüm lesz, természetesen egy cseppnyi cavallis bohém felhanggal, és vadmacskás beütéssel (mint ahogy a reklámfilm is sugallja:)

 



2 thoughts on “Új Cavalli parfüm készülőben!”

  • Szia! Ne haragudj, de most találtam meg a bejegyzésed, valamiért betette a spamek közé..

    Valóban igazad van, a legtöbb, főleg régebben állati eredetű vagy drága alapanyagokat ma már szintetikus, laborban előállított anyagokkal helyettesítik. Ezért van az, hogy egy régi kedvenc (pl Guerlain Shalimar) már más illatú, mint pl 15 éve volt.

    Az elmúlt években csak kapkodtam a fejem, hány új illat, vagy éppen sorozat (és darabjai, a flankerek) jött ki, egyre nehezebb kiválasztani azt, ami valóban minőségi illat.
    Azért szívből tudom pl a Guerlain illatait ajánlani, amit nagyobb parfümériákban is árulnak, kiváló minőségűek.

  • Lenne egy kérdésem a parfümökkel kapcsolatban.
    A parfümériákban kapható világmárkák termékei nekem nem tetszenek. Tulajdonképpen egyik sem…
    Lehet, tévedek, de mintha az utóbbi tíz évben lerontották volna a minőséget. Van egy olyan sejtésem, bár lehet, hogy tévedek, hogy szintetikus anyagokból állítják elő.Szeretnék valami egyedit, valami exkluzívat, ami tényleg virágokból van,én nem ájulok egy Dior vagy egy Chanel névtől. Van egy Marc J, de az sem tetszik nem is használom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter