Top 10 téli parfüm(öm) 2013. első rész

Nahát, már a 4. téli top 10 válogatáshoz érkeztünk…hogy rohan az idő, és hogy változik az ízlésem vele együtt:) Immár hagyományosan évszakonként készítek egy top 10 válogatást azokból az illatokból, melyeket abban az adott évszakban a legszívesebben viseltem. Tehát nem új, aktuális illatokról van szó (csak), bár akad közöttük új is, hiszen nincsen szezon újdonság nélkül, de ezek a top 10 válogatások inkább az aktuális kedvenceimet tükrözik. Jó őket összegyűjteni. Idén rendhagyó módon három lista is készül: az első az én időszakos téli kedvenceimet tartalmazza, a második a szezon legjobb új illatait, a harmadik pedig (hogy ne érje szó a ház elejét) az uraknak készült válogatás. Íme:

Bottega Veneta Bottega Veneta

Nem új, de nekem új felfedezés, mivel eddig sajnos nem tudtam sehol kipróbálni. Kár, mert már évek óta rajonghatnék érte, zseniálisan szép bőrös illat. Bővebben itt olvashatsz róla a Parfümblogon. 

Bottega-Veneta edp üveg

Van Cleef & Arpels Colletion Extraordinaire Orchidee Vanille

Nemcsak az ékszereik meseszépek, hanem az ékszernek is beillően szép “Rendkívüli Kollekció” parfüm darabjai. Egyik kedvencem közülük az Orchidee Vanille, melynek édes illata ideális télen. Hamarosan bővebben olvashattok az illatról.

orchidee vanille

Juliette Has A Gun Anyway

Hah, új kedvencem a JHG parfümháztól. Nagyon komfortos illat.  Bővebben itt olvashatsz róla a Parfümblogon. 

anyway üveg

Puredistance I

Puredistance egyedi, varázslatos illatai közül idén télen a bemutatkozó I illatukat viselem előszeretettel. Végtelenül nőies, harmonikus és intenzív illat. Hamarosan bővebben olvashattok a márkáról és illataikról a blogon.

puredistance I

Balenciaga Paris

Nagy játékos ez az illat, hol lehengerlően elegáns, hol pajkosan csajos. Isteni! Hamarosan bővebben a blogon!

balenciaga_paris

The Body Shop White Musk Smoky Rose

A legújabb White Musk változat nagyon vad, érzéki és füstös lett, nyomokban fellelhetően benne az ártatlan White Musk puhasága. Hamarosan bővebben a blogon.

white_musk_smoky_rose_body_shop

Lolita Lempicka L’Eau en Blanc

Egy elhanyagolt kis illat, mely nagyobb rivaldafényt kaphatna. Pihe-puha púderesség. Hamarosan bővebben a blogon.

leau en blanc

Bond No.9 New Haarlem

Aj, ha én gazdag lennék, az összes Bond No.9 parfümöt begyűjteném. Az egyik téli kedvencem a krémesen kávés New Haarlem.

new-haarlem

Hermes Elixir des Merveilles

Hermes parfümjei közül a Merveilles sorozat mostanság a kedvencem. Idén az örök szerelem L’Ambre des Merveilles mellett az Elixir des Merveilles a sztár.

elixir des merveilles

Stella McCartney Stella Nude

A kis “csupasz” illat. A púderes rózsák násza a bőrön. Bővebben itt olvashattál róla a Parfümblogon. 

Stella McCartney Stellanude Eau de Toilette

 

Folytatása következik!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter