Tommy Hilfiger Tommy Now Them – parfümújdonság

Elszabadult a trollsereg a Fragrantica.com oldalon, ha rámentek az új Tommy Hilfiger Tommy Them illat oldalára, és megkeresitek az Erre az illatra emlékeztet” részt…

Nos, nem tudom, hogy mivel érdemelte ki ez az illat ezt, de én kifejezetten kíváncsi vagyok rá, és szeretném mielőbb kipróbálni. A Now Them egy jól felépített sorozat harmadik eleme: a Tommy Now férfi és női változata az ikonikus Tommy és Tommy Girl parfümpárost hivatott az új generáció számára felvezetni. A Tommy Now Them pedig egy uniszex illat, amelyet mindkét nem használhatja.

Nézzük, mit ígér:

“Tommy Hilfiger unisex spray. Neki (férfi). Neki (nő). Nekik. Bemutatjuk a Tommy Now Them, a Tommy Now illatcsalád új, limitált kiadású eau de toilette-jét. Egy friss, fás illat, amely a Tommy Now és a Tommy Girl Now legjobbjait ötvözi. A geránium, a megnyugtató kasmán és a földes moha jegyeivel az egyéniség és a befogadás vibráló ünnepe. Energikus és csábító, könnyed, modern illat minden pillanatra és mindenki számára.”

Fás, meleg, fűszeres illat, központjában kardamommal, gyömbérrel és gerániummal. A friss citrusos fejjegyek mellett rózsabors és ízes körteakkord található, míg az alapokban fanyar tölgymoha, kasmír és szantálfa. Igen érdekes egyveleg, kissé félek tőle, hogy úgy uniszex, hogy inkább pasis, de mindenképpen teszek vele egy próbát.

Személy szerint ha Tommy Hilfiger parfüm, akkor csakis Tommy Girl. Teljesen beleégett az illatmemóriámba, imádom érezni, viselni. Még főiskolás koromban használtam el belőle egy üveggel, és bár nem vettem azóta, az illata mindig ezeket a nagyszerű éveket idézi fel bennem (éppen ezért nem vettem újra…nem akarok belerondítani az emlékekbe). Nagyon jó áron lehet hozzájutni, én minden tinilány kezébe nyomnám, hogy ezt használjátok, ne a nem nektek való femme fatale-os illatokat.

Egy kis szavazás jön!

Szereted a Tommy Girl illatát?
×

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter