The Body Shop nyári illatok I.rész

Szerintem az előző heti kánikula nem csak engem “szívott ki” teljesen, pedig én egy medence partján üldögéltem jól megérdemelt mini nyaralásunk alatt. Tökéletes lehetőség volt arra, hogy teszteljem a The Body Shop nyári illatait, legyen szó parfümről, testpermetről, illatosított hidratáló termékekről.

testpermet

A The Body Shop kínálatában most leginkább a testpermetek jönnek jól, melyeket kifejezetten a forró, kánikulai napokra terveztek: könnyed illatkoncentrációja a bőrön diszkrét, egyenletes illatot biztosít, melynek elsődleges szerepe a felfrissítés, így a testpermetet akár fél óránként újra magunkra fújhatjuk, ha úgy érezzük, kell egy kis illatos zuhany.

Szerencsére rengeteg, már megszokott és megismert The Body Shop illat megvásárolható testpermet változatban, így a legújabb Scent of The World illatai is, valamint a testvajakból, testápolókból megismert gyümölcsös és növényi illatok testpermetei is.

madagascan

Én a Madagascan Vanilla Flower testpermetet használtam ebben a kánikulában, és teljesen belemerültem meleg, puha vaníliás illatába. Mondhatom, hogy kiállta a hőségpróbát, hiszen a majdnem 40 fokban nem is kívántam volna erősebb illatot, és jól esett újra és újra felfrissülnöm tőle. Mondanom sem kell, hogy a 100%-ig organikus alkohollal és természetes összetevőkkel felépített illatot bátran mertem viselni akár napfényben is a bőrömön, nem kellett attól aggódnom, hogy foltos lesz vagy kiütést kapok tőle. A frangepáni egzotikus, paradicsomi idillt idéző illatához egy jó nagy adag meleg vanília és pézsma társult, ettől lesz az illat meglepően puha, meleg és száraz vaníliás koktél, mely a legkevésbé sem émelyítő vagy túl édes a legnagyobb kánikulában sem.

Próbáljátok ki a The Body Shop testpermeteit itt!

A következő részben a szépítő olajokról lesz szó!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter