The Body Shop Love ETC…-parfümkritika

Csak azért is fittyet hánytam a tavaszi havazásnak, és ma nyakig üde, életvidám illatba burkolóztam, mégpedig a szerelem The Body Shop által megformált parfümjébe, a Love ETC-be! A szerelem e csábító, izgalmas és egyben roppant energikus megfogalmazása az egyik legpajkosabb The Body Shop illattá avanzsálja a Love ETC-t, így az is nyugodtan a kezébe veheti, aki még csak egy tiniszerelmen vagy éppen egy életre szóló love-cunamin van túl.

love etc parfüm reklámA vanília uralta édes-krémes illatba kifejezetten harmonikusan simul bele az egyébként kissé túl erőteljes neroli, a nagy kedvenc heliotrope (vaníliavirág) mandulás-vaníliás illata, és a pézsma puha púderessége. A citrusos fejjegyben az édes körte abszolút főszereplő, rajtam kifejezetten hangsúlyos maradt, ettől lesz az egyébként krémes-virágos Love ETC játékos és fiatalos, még mielőtt túl komolyan venné önmagát. Ha már szerelem, akkor kell egy kis romantika, melyet a gyöngyvirág jelenít meg, kell egy kis nőiesség, kacérság is, amit a jázminnak köszönhetünk, és természetesen kell egy nagy adag intimitás, ölelésre csábító puhaság, ezt pedig a szantál jegye nyújtja.

Én ma tetőtől talpig Love ETC-ben pompázok, a parfümmel illatosított testvaj egész napon át kitartó diszkrét illatot biztosít, úgyhogy fiatalok, tessék szépen szerelembe esni, és elmerülni a Love Etc ölelni való illatában, hátha meghozza a rég várt tavaszt!

love etc termékek

A Love ETC… parfüm edt változatban vásárolható meg 50 ml, 100 ml és szilárd parfüm kiszerelésben. A parfümhöz vásárolhattok még testvajat, testápolót és tusfürdőt.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter