The Body Shop Full Flowers parfümkollekció – parfümújdonság

A The Body Shop teljesen új parfümkollekcióval jelentkezik Full Flowers néven, egy új uniszex virágos illatokat tartalmazó kvartett képében: Full Iris, Full Orange Blossom, Full Rose és Full Ylang Ylang.

Ezek az egyedi illatok értékes természetes virágkivonatokkal készülnek Franciaországból, Egyiptomból és Madagaszkárról, ahol a virágokat termesztik, és támogatják a helyi termelői közösségeket. A Full Flowers kollekciót a teljes virág gazdag, virágzó és sokrétű illata ihlette, a lágy szirmok, zöld levelek, fás szárak, lédús gyümölcsök és édes gyanta jegyeinek keveredéséből állítottuk össze.

“A Full Iris Eau de Parfum egy uniszex, lágy, fás illat az új virágos illatsorozatunkban… Intenzív, virágos íriszbetonunk a púderes szirmokat képviseli, a fenyős borókabogyók az aromás szárakat testesítik meg, a lágy cédrusfa pedig a fás gyökereket szimbolizálja.”.

“A Full Orange Blossom Eau de Parfum egy uniszex, friss, citrusos illat az új virágos illatsorozatunkban…. A merész narancsvirág abszolút, amely meghatározza ezt az Eau de Parfumot, az aromás, érzéki szirmokat képviseli, míg a friss bergamott a lédús gyümölcsöket testesíti meg. Mindez a vetiver fás illatával keveredik, amely a ropogós, zöld leveleket szimbolizálja.”

“A Full Rose Eau de Parfum egy uniszex, friss, aromás illat az új virágos illatsorozatunkban…. Képzeld el egy friss, virágzó rózsa illatát egy harmatos reggelen, és megkapod a Full Rose Eau de Parfumot. A sima rózsa abszolútunk az édes illatú szirmokat képviseli, a gerániumlevél a rózsabokor ropogós, zöld leveleit testesíti meg, a fűszeres, aromás kardamom pedig a tüskés tüskéket szimbolizálja.”

“A Full Ylang Ylang Eau de Parfum egy uniszex, fűszeres, fehér virágos illat az új illatcsaládunkban… Sugárzóan virágos ylang ylang illóolajunk a növény sima, virágos szirmait képviseli ebben a csodálatos új Eau de Parfumban. Ezt illatos fekete borssal keverjük, hogy a növény ágainak fűszeres aromáját képviselje, és édes, krémes vaníliával, hogy a bársonyos leveleket testesítse meg.”

Ahogy látjátok, a legismertebb virágos összetevőket tették meg az illatok szívének, én mondjuk ezt a koncepciót már elengedném a The Body Shopnál, hiszen az elmúlt években szinte csak ilyen illatok jelentek meg náluk, annak ellenére, hogy az ikonikus White Musk illatuk töretlen sikert élvez, és a limitált illataik sem egy-egy virágos összetevőre koncentráltak. Én valami komplex, nagy durranást várnék tőlük!

A The Body Shop Full Flowers 75 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben lesz kapható (még nem kapható)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter