The Body Shop Fijian Water Lotus – az új illat!

Július 4-én ne csináljatok programot, hanem irány a The Body Shop, és próbáljátok ki a “Világ Illatai” sorozat legújabb, ultranyári és ultraizgalmas Fidzsi-szigetei lótuszvirágos illatát.

“A virágos illatjegyek az óceán friss illatával keverednek egy nagyon friss, nagyon nyári illatban. Használni az illatot olyan érzés, mint sétát tenni az óceánpart mellett 🙂 Az illat jegyei: mandarinolaj, lótuszvirág, damaszkuszi rózsaolaj. A kollekció tagjai: tusfürdő, testápoló, testvaj, testpermet, eau de toilette és parfümolaj. A parfümolaj kivételével a kollekció összes tagja kézzel szedett lótuszvirág-kivonatot tartalmaz. A parfümökben található alkohol bioalkohol, amit az equádori méltányos közösségi kereskedelmi partnerünktől szerzünk be. “

Fijian Water Lotus Group ShotRáadásul már a Világ Illatai parfümök júliustól mini, 10 ml-es kiszerelésben is elérhetők lesznek. Ez a kis kiszerelés tökéletes arra, hogy a napi hangulatnak megfelelően lehessen váltogatni a parfümöt 🙂 Muszáj lesz beszereznem mindet !

Július 4-én, pénteken érkezik az új, limtált kiadású Bag for Life táska is, amivel a The Body Shop Alapítvány jótékonysági partnereit támogatjuk. A táska biopamutból készült; az indiai Teddy Exports, a The Body Shop méltányos közösségi kereskedelmi partnere álltja elő.

1027773 BAG FOR LIFE FOUNDATION 2014 (1)

Tehát július 4-én irány az Aréna Summer VIP Shopping Day és a The Body Shop, mert akár 10.000 Ft-os ajándékcsomag is a tiéd lehet, részletek itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter