Sharon Stone 60 éves!

Hihetetlen, hogy a nemzedékem szexszimbóluma tegnap lett 60 éves! És még mindig milyen ragyogó és gyönyörű! Számomra ő egy igazi istennő, a nagybetűs színésznő, bár igazából nem túl sok filmben alakított maradandóan, mégis az egész lénye azt sugározza, hogy ő Hollywood nagyasszonya. És természetesen szereti a parfümöket, méghozzá igen széleskörű skálán mozogva. Megjegyzem, hihetetlen, hogy egyetlen egy márka sem látott abban fantáziát, hogy Sharonnal adja el parfümjét (vagy nem tudták megfizetni), és döbbenet, hogy pont neki nincs saját parfümje…

Acqua di Parma Colonia – én is, én is! Nem csodálom, hogy Sharon rajong érte, a Colonia egy rendkívül gazdag, tiszta, friss illat, totálisan uniszex és kifinomult. Én az Assoluta változatáért rajongok nagyon. Itt kapható!

Annick Goutal Eau d’Hadrien – Hadriánus császár vize, amelyért a fél világ rajong, én mondjuk annyira nem, de ettől függetlenül e parfüm az egyik legnépszerűbb citrusos illatok közé tartozik.

Bvlgari Pour Femme – az abszolút nőiesség szimbóluma volt a 2000-es években. Púderes, virágos, fás illat, komplex mégis lágy. Na, ezt el is tudom képzelni Sharonon. Itt kapható!

Oscar de la Renta Oscar – grandiózus illat, kissé régimódi, vintage feelingű, de hát Sharom sem a kor leánya. A 70-es évek overdosed virágos illata, nekem ma egy kicsit sok, de ettől függetlenül szerintem a 80-as években biztos bátran adagolta Sharon.

Elizabeth Taylor Passion – érdekes választás…talán magától Elizabeth-től kaphatott egy üveggel. Minden celebrity illatok anyjának parfümje füstös-pézsmás-bőrös-virágos melodráma, benne van minden, amit bele kellett rakni egy 80-as években készült illatnak.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter