Sexy Santa a Müller és Douglas üzletekben, valamint a facebookon!

Közeledik a december, de karácsony előtt még jönnek bruno banani szexi segítői a Müller és Douglas üzletekbe, hogy megajándékozzanak Titeket! Két hétvégén keresztül, november 30 ? december 1-én és december 7-8-án öt budapesti bevásárlóközpont és egy vidéki nagyváros Müller és Douglas üzleteiben szexi Mikulás fiúk segítségével tesztelheted  a bruno banani illatokat. Ráadásul, ha bármelyik bruno banani parfümöt megveszed, kapsz egy kaparós sorsjegyet, amellyel máris a Tiéd lehet a különleges nyeremények egyike, egy Dangerous Woman szempillaspirál, egy ecsetkészlet, vagy egy bankkártyatartó! Helyes fiúk, finom illatok, szuper nyeremények, kell ennél több?

bb_sexy_santa

A promócióban részt vevő Douglas és Müller üzletek:

Douglas

Budapest ? Árkád

Budapest ? West End City Center

Pécs ? Árkád

Müller

Budapest ? KÖKI Terminál

Budapest ? Corvin Pláza

Budapest ? Europeum

Illatkalauz facebook oldalon (www.facebook.com/illatkalauz) is vár Titeket november 27. és december 18. között Sexy Santa játék, ahol 3 db férfi és 3 db női bruno banani ajándékcsomagot sorsolnak ki a helyesen válaszolók között.

Ajándékötlet: karácsonyi bruno banani szettek!

Nincs ötleted, mit vegyél anyukádnak, barátnődnek vagy a párodnak karácsonyra? Íme néhány izgalmas ötlet! A férfiaknak általában nehéz vásárolni bármit is, viszont az új bruno banani Dangerous Man karácsonyi csomagjával nem lőhetsz mellé. Anyukádnak, barátnődnek vagy éppen a húgodnak nem találod a tökéletes ajándékot? A mi javaslatunk: barátnődnek bruno banani Dangerous Woman szett, hogy Veled együtt ő legyen a bulik középpontjában, anyukádnak az igen elegáns és nőies bruno banani Made for Woman ajándékcsomag, a húgodnak pedig az üdítő és kellemes bruno banani Woman szettet javasoljuk.

A karácsonyi szettek tartalma:

bruno banani Dangerous Man: EDT 30 ml + tusfürdő 50 ml

bruno banani Dangerous Woman: EDT 20 ml + tusfürdő 50 ml

bruno banani Made for Man: EDT 20 ml + tusfürdő 50 ml

bruno banani Made for Woman: EDT 20 ml + tusfürdő 50 ml

bruno banani Man: EDT 20 ml + tusfürdő 50ml

bruno banani Woman: EDT 20 ml + tusfürdő 50 ml



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter