Salvatore Ferragamo Signorina Libera – parfümújdonság

Szerintem remek kis sorozatot rakott össze Salvatore Ferragamo Signorina név alatt, bár kissé megporosott az évek alatt. Mostanáig!

Tudtátok, hogy irtó ritkák a “sárga” parfümök? Nem tudom miért, a sárga szín kifejezetten figyelemfelkeltő, de azért erősen asszociatív is, nem minden illathoz passzol. Én kapásból mimózára, jácintra tippelek, mint összetevőre, ha egy ilyen világos sárga üveget meglátok. Jelen esetben nagyot tévedtem! És hogy örülök neki, mert ezeket az összetevőket nem kedvelem. Hogy mitől “sárga” a Signorina Libera? Gondolom a nagy adag bergamottól és elemi gyantától, no meg a sok-sok ámbrától.

A pézsmás virágos illat azt ígéri, hogy “energiával vesz körül” és “ragyogóvá tesz”. Az illatjegyek között körte, bergamott, elemi, rózsa, szilva nektár, írisz, rózsaszín cukor, kasmírfa és ambroxán található.

Szóval, nyugalom, nem lesz egy nehéz fűszeres illat, bár a szilva, cukor, írisz és kasmírfa kombinációja azért sejtet egy kis “dög” faktort. Én mindenképpen ki fogom próbálni!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter