s.Oliver Feels Like Summer Women és Men – parfümújdonság és parfümkritika

Na jó, belevágok a közepébe! Ha nem akartok erről a tuti parfümpárosról lemaradni úgy, mint tavaly, akkor irány a legközelebbi dm, Rossmann, Müller, és markoljátok fel őket, mert ugyanolya gyorsan fog elfogyni, mint a tavalyi kiadás. Nem tudom, mi történt az s.Oliver-nél, de egyre figyelemfelkeltőbb darabokat adnak ki, a tavalyi nyári sorozat pedig kifejezetten népszerű volt, nem csoda, én is nagyon szerettem a női darabot. Az idei limitált nyári parfümpáros megőrizte a vagány külsőt, de most a trópusi hangulat helyett a tengeri feelinget célozta meg!

s.oliver_feels_like_summer_keyvisual_horizontal

“Nyárias illatok… oly elevenek, mint egy tengerparti vakáció! A tenger kristálykék messzeségét szemlélve vakációs hangulat keríti hatalmába az embert. Az arcunk körül fújdogáló sós levegő, a napsugarak csillogása a víz tükrén, a hullámtörés susogása a forró homokon olyan nyári érzéseket ébreszt, amelyek feledtetik a mindennapokat. Ezt a vakációs hangulatot pendítik meg az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER új illatai. Akár megérkeztünk már a tengerpartra, akár még rójuk útjainkat a nagyvárosi dzsungelben – 2017 márciusának végétől az új illatpár kedvet teremt egy tengerparti nyaraláshoz.”

A Feels Like Summer parfümpáros igazi kis nyári frissítő koktél, tele friss, élénkítő jegyekkel. Azt kell, hogy mondjam, a Feel Like Summer for Man kifejezetten jól sikerült, ilyen ár/értékű férfi parfümnél jobbat idén biztos nem fogtok találni. Egy nyár alatt simán elfröcskölhető, így csak az miatt lehet szomorkodni, hogy soha többet nem fogod tudni beszerezni, de megéri idén belefektetni a pénzt! Friss, mint a tengeri szellő – az s.Oliver Feels Like Summer férfi illata egy a vízen töltött aktív nap emlékét idézi. Dinamikus és erőteljes, mint egy átbukó tarajú hullám. A nyári hőmérsékletekhez illően viselőjét a limitált széria vonzó és férfiasan markáns illata kíséri.

s.oliver_feels_like_summer_men_edt_30ml_flacon

 

Nagyon élénk, gyöngyözően friss nyitányú, telepakolva citrusokkal és rebarbarával. A szívjegyben lévő gyömbér nagyon élénken és vibrálóan van jelen, a levendula majdhogynem kötelező elem, ha tengeri illattal akar valaki előállni, itt is erőteljesen van jelen. Az alap pedig mi más lehetne, mint vetiver, pézsma és jó kis ambroxan, kellően háttérbe húzódó. Valóban a nyarat idézi, a vízpart melletti nyaralást, a pool party-t!

Fejillat
Rebarbara, citrom, borsmenta

Szívillat
Gyömbér, levendula, muskátli

Alapillat
Vetiver, mósusz akkordok, ambroxán

A Feels Like Summer for Woman inkább aromás, mint frissítő! Mint egy édes nyári koktél a medence partján, gyöngyöző oldalú pohárban, hűs és ízletes egyszerre. Barackkal nyit és ez a barackos nyitány határozza meg továbbra is az illatot, melyet energetizáló teás és tengeri akkordok követnek. A szívjegy virágos akkordjai – mint a bazsarózsa és a jázmin – a barackos nyitást terelik egy üdébb, csajosabb vonalba, igaz, testességet, mélységet tőlük sem kap az illat. Az alapjegy szintén pézsma, ambroxol és puha szantálfa. Üdítő, bohókás kis illat, nem több, de nem is kevesebb, pontosan arra termett, hogy a nyári meleg hétköznapokat feldobja, ezt pedig biztosan meg fogja tenni.

s.oliver_feels_like_summer_women_edt_30ml_flacon

 

Egy gyümölcsös koktél a tengerparti bárnál – ezt idézi fel az s.Oliver Feels Like Summer for Woman. Friss árnyalataival a nőies kompozíció a felhőtlen nyári ég makulátlan tisztaságát árasztja. Az alapillatban gyengéden kicsengő gyümölcsös akkordok kiemelik a viselőjük nőies kisugárzását, és tökéletes illat-kísérői mindenfajta nyári viseletnek.

Fejillat
Őszibarack, citrom, teaillatú akkordok

Szívillat
Tengeri akkordok, jázmin, bazsarózsa

Alapillat
Mósusz, ambroxán, szantálfa

Mindkét illat 30 ml edt formában fog megjelenni, 5.325 Ft ajánlott árban. Jó, nem? 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter