Puma Sync, az új dinamikus illat nőknek! Nyerd meg!

A Puma parfümök legújabb generációja jelent meg a parfümériák polcain: a SYNC női és férfi parfümpárosa a nyár pezsgő, dinamikus és kirobbanóan energikus illatai, melyek kifejezetten fiatalos, vagány és könnyen viselhető parfümök.

“Szeretnél kipróbálni valami újat, hogy szabadon megmutathasd önmagad? Akkor a Puma Sync a te illatod! A Puma Sync megadja a kellő magabiztosságot ahhoz, hogy kilépj saját komfort zónádból és merj nagyot ugrani valami izgalmas, új dologba.”

Puma Sync
Puma Sync

A Puma Sync Woman női illatában a kirobbanó gyümölcsösség és a nyugtató virágaromák keverednek, ami tökéletes magabiztosságot ad! Az illat fejjegyeit színes gyümölcsök adják: egzotikus papaya, mandarin és ribizli keveréke. A nyíló lótusz és a mandarinfa virágának érintése, a tiszta víz természetességéből kiemelve, lágyan nőies illatot teremtenek. A krémes szantálfa és az érzéki borostyán, a bársonyos fehér húsú őszibarack ölelésével megteremti a Puma Sync Woman alapjegyét.

Ezt a hangulatot emeli ki a lemez alakú üveg is, mely a dallamok és lendületes jegyek szinonimája, mint a zene, melynek dinamikája lendületbe hoz.

Itt a lehetőség, hogy Tiéd legyen egy 20 ml-s Puma Sync Woman parfüm!

Ahhoz, hogy a tiéd lehessen, nem kell mást tenned, mint itt ennél a posztnál hozzászólásként vagy a facebookon kommentként megírni, hogy szeretnéd kipróbálni.

Augusztus 27. éjfélig várom a jelentkezéseket a parfümért.

A szerencsést pedig emailben értesítem, vagy privát facebook üzenetben.



17 thoughts on “Puma Sync, az új dinamikus illat nőknek! Nyerd meg!”

  • szeretném kipróbálni én is, már megszagoltam pár helyen 🙂

  • Több kedvenc Puma illatom is van (p. Flower), ráadásul imádom a gyümölcsös illatokat, úgyhogy szeretném ezt az új illatot kipróbálni! Előre is köszönöm a lehetőséget 🙂

  • Kíváncsi vagyok az illatára, ki szeretném próbálni! 🙂

  • Én is szeretném kipróbálni ! (( :
    Köszönöm a lehetőséget 😀

  • Én is szeretnék jelentkezni a játékra!
    Gratulálok a kisbabához! 🙂
    Köszi a lehetőséget!

  • Először is gratulálok és jó egészséget kívánok!
    Köszönjük a lehetőséget a játékra!
    Én is szeretném kipróbálni!

  • Hmmm… papaya, mandarin és ribizli… nyíló lótusz és a mandarinfa virág érintése…, a krémes szantálfa és az érzéki borostyán, a bársonyos fehér húsú őszibarack… ez mellett a parfüm mellett nem lehet elmenni csak úgy, ki szeretném próbálni és mindenkinek ki kell próbálni!!! 🙂

  • Még soha nem volt Puma parfümöm, ezért szeretném kipróbálni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter