Parfümújdonságok a közeljövőben

Brutálisan lemaradtunk az újdonságok értesítéséről, így nem próbálom tettetni, hogy bepótolom, mert a fél blogot elfoglalná az anyag, én meg nem aludnék 3 napig, szóval a legújabb és legérdekesebb újdonságokból mazsolázok, íme!

YSL Black Opium

Már megszagoltam. Elöljáróban annyit, hogy ezzel az illattal a fiatal, vagány rocker csajokat célozták meg. Nos, megalkották Paco Rabanne Black XS sorozatának 12764. darabját. Kár érte, mert nagyon vártam.

YSL-Black-Opium

Dior J’Adore Absolu (?)

Őszintén, nem tudom így utólag beazonosítani, hogy a Marionnaudban melyik J’Adore volt újdonságként feltüntetve, de nekem nagyon Absolu változat rémlik, abból meg 3(!) van…kismillió J’Adore, értelmetlenül, amikor a legjobb a legelső, az eredeti.

Jimmy Choo Exotic 2015

A harmadik nyári, limitált illat. Tetszetős üveg, még nem tudom, mi rejtőzik benne, az biztos, hogy jó édes és gyümölcsös lesz egy nagy adag füstös pacsulival.

jimmy choo exotic 2015 parfüm

Balenciaga Paris l’Edition Mer

Hoppá, ez izgalmasan hangzik. A hatalmas hype-nak örvendő Balenciaga Paris tengeri változata. Tele száraz fás és sós tengeri jegyekkel. Nem szeretem az ilyen jellegű illatokat, de ezt szeretném majd kipróbálni, ki tudja, hátha megkedvelem!

L’Artisan Parfumeur Rose Privée

Íme, valami igazán új a  nagy niche márkától, a májusi rózsa örömünnepét öntötték üvegbe. Akik elkövették: Bertrand Duchaufour és Stephanie Bakouche. Elképesztően szép az üvege.

RosePrivee parfüm l'artisan

Yves Rocher Nature Homme Collection

Kipróbálva és betervezve a megvásárlásuk a nyárra, nagyon jól eltalált, könnyed mégis tetszetős kölnik uraknak a meleg tavaszi-nyári napokra.

Nina Ricci L’Extase

Már csak azért is állva tapsolok, mert végre nem egy flanker (sorozat következő darabja) hanem egy teljesen új illat, teljesen új koncepcióval. És tudjátok, mi ihlette? A nők erotikus álmai, fantáziálásai. Nekem való! 😛 Aki elkövette: Francis Kurkdjian. Az üvege zseniálisan szép, a kampányfotó igazi francia darab. Mi kell még? Menni és kipróbálni!

nina ricci l'extase parfüm

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Petales

Mindenki kedvenc kis feketéje most magentából zöldre vált, kap egy nagy adag virágos és zöld jegyet, mellékelve egy kosárnyi citrust. Merész, de működhet.

Lancome La Nuit Tresor

Wow, mesés üvegben a megdögösített Tresor!

tresor-la-nuit parfüm

Anja Rubik Original

Anja kedvet kapott egy saját parfümhöz (hiába, egy csomó illat arca volt már), és hogy ne tévedjünk el az arcával reklámozott más parfümök között, segít nekünk, hiszen saját parfümjének a nagyon eredeti Original (Erdeti) nevet adta. Először nem is értettem…Külsőre a Chanel vonalra hajaz, belső pedig egy tiszta virágos illat lehet.

anja rubik original parfüm

L’Occitane en Provence Fleurs de Cerisier L’Eau

Tradicionálisan, tavasszal megjelenik egy-egy cseresznyevirágos L’Occitane illat, íme az idei: orchideával, rózsával, dinnyével, fás jegyekkel és természetesen sok-sok cseresznyevirággal. Szeretem az ilyesmit, úgyhogy ki fogom próbálni!

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter