Parfümhírek: nyári leárazások, új márkák Magyarországon

Szerencsére a nagy nyári leárazások már a parfümpiacon is divatosak, így ha szemfülesek vagyunk, akár 60%-kal olcsóbban is hozzájuthatunk 1-1 kedvelt illathoz. A niche parfümszegmens is felismerte ezt így most jobbnál jobb parfümök szerezhetőek be jóval olcsóbban.

parfümös üvegek1

A Penhaligon’s weboldalán online is vásárolhatunk, most jelentős árkedvezménnyel.

A L’Artisan Parfeumeur is megkezdte szokásos leárazását, siessetek, mert szinte napok alatt elkapkodják az akár 60%-kal olcsóbb parfümöket. Ráadásul most a lassan megszűnő illatok is akciósak!

A Molinard.com oldalán is érdemes körülnézni, mert számos termékük jóval olcsóbb, mint általában, érdemes most beszerezni a nagy klasszikusokat.

Feltétlenül nézzetek be a The Body Shop üzleteibe vagy webshopjába, mert rengeteg jobbnál jobb parfüm és egyéb kozmetikai termékek vannak leárazva, most érdemes feltankolni!

Meseszép, mesterien csiszolt üvegben igazi kuriózum parfümöket mutat be a Neroli Luxus Parfüméria: itt vannak a Majda Bekkali parfümök!

Zólyomi Zsolt Le Parfum parfümériájába is újdonságok érkeztek: Odin 09 Posala és 10 Roam valamint a Frapin Paradis Perdu.

Már letölthető IOs készülékekre a legújabb fejlesztésű, ízig-vérig magyar parfümös alkalmazás, mellyel könnyedén karban tarthatod parfümkészletedet és még a választás nehéz kérdését is segít ez az okos kis app megoldani, hiszen egyedi, személyes parfümajánlójával a számodra lehető legtökéletesebb parfümöt találhatod meg. Részletek az AppStoreban és a Perfumance alkalmazás facebook oldalán!

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter