Parfümériák: Neroli Luxus Parfüméria

Van egy kincses sziget a Váci utca szívében, ahová a hazai parfümrajongók minimum egyszer elzarándokolnak, beszippantva a legszebb olasz és francia niche parfümök és enteriőr illatosítók katartikus illatát. A  Neroli luxus parfüméria elsőként ismertette meg a magyar közönséggel a luxusparfümök világát, figyelemmel kísérve a nemzetközi trendeket és újdonságokat, éppen ezért a Neroli parfüméria kínálatában éppúgy megtalálhatóak a nagy múlttal rendelkező parfümházak, mint a legmodernebb és minimalista stílusú parfümök.

Mindezt egy igazi parfümrajongónak, Csöndes Áronnak köszönhetjük, aki ma már igazi parfümszakértőként kutatja és kínálja a magyar közönség számára kedves parfümöket. A parfüméria ötlete egy itthon beszerezhetetlen parfümnek köszönhető: Áron még valamikor 2005 előtt egy külföldi útján felfedezte az Acqua di Parma Colonia parfümöt, melyet az itthoni parfümériák kínálatában hiába keresett. Az Acqua di Parma parfüm után kutatva egyre jobban megismerte a különleges niche parfümök világát, és minden külső aggállyal ellentmondva 2005-ben megnyitotta kapuját a Neroli, olyan illatokkal kezdve, mint az egyik legismertebb és legkeresettebb L’Artisan Parfumeur parfümház parfümjei, és a nagyszerű orral rendelkező Lorenzo Villoresi egyedi, bárhol felismerhető mesterművei.

2005 óta a Neroli kínálatában visszaköszön az aktuális trend és időtlen klasszicizmus a parfümök tolmácsolásán keresztül, így a parfüméria polcain megtalálhatóak a legendás Amouage parfümök, melyek egyet jelentenek a luxussal és a legmagasabb minőséggel, ráadásul a parfümkínálat mellett a teljes Amouage kollekció elérhető: szilárd parfümök, szappanok, krémparfümök mellett luxus testápolási termékek is megvásárolhatóak a már jól ismert és elismert Amouage illatokkal.


Pierre Montale teljes parfümvíziója megtalálható a Neroliban, a legszebb és legváltozatosabb oudos parfümöket találhatjuk a kollekcióban. Az 1790-ben alapított Creed parfümház az angol királyi családon kívül a legtöbb hírességet varázsolta el parfümjeivel, Angelina Jolie vagy akár Michelle Obama is előszeretettel visel Creed kompozíciót, nem véletlenül.

Robert Piguet parfümjeivel a párizsi sikk legmagasabb fokát hozták el Magyarországra: a legfantasztikusabb tubarózsás parfümöt, a Fracast minden parfümrajongónak muszáj kipróbálnia, mindemellett az összes Piguet parfüm megér nem csak egy próbát!

A diptyque parfümök megjelenése a Neroli kínálatában igazi kuriózumnak számít, hiszen a luxusmárka termékeit csak kevés helyen vásárolhatjuk meg, szerencsére ma már bárki hozzájuthat itthon is a legendás Philosykos vagy Eau Duelle parfümökhöz, vagy az istenien illatozó diptyque illatgyertákhoz, testápoló termékekhez.

Minimalista, modern és az utóbbi idők legsikeresebb parfümjei is megtalálhatóak a Neroli polcain: az Escentric Molecules mindhárom szériája mellett Naomi Goodsir bemutatkozó parfümjeit is felfedezhetjük, ha valami igazán új élményre vágyunk. Patricia Nicolai parfümjei valódi kortárs darabok nagy múltú Guerlain örökséggel átitatva.

Az olasz dolce vita és a legendás olasz sikk képviselője a Profumum Roma, melynek magas töménységű parfümjei igazi parfümritkaságok.  A Parfum d’Empire parfümkollekciója a tökéletességet sugározza, élmény felfedezni minden egyes darabját. Geo. F. Trumper termékei a férfiak kedvence: egy patináns borbélyüzlet elevenedik meg személyükben. A Neroli kínálatában megelevenedik Madame Pompadour budoárja a Parfums de Marly parfümök képében: valódi dekadencia!

A Neroli Luxus Parfüméria tárt karokkal várja a minőségi parfümök iránt éhező és érdeklődő nőket, férfiakat egyaránt, szinte kizárt, hogy a szakszerű és nagyon kedves kiszolgálás és a bőséges választék mellett ne találnánk magunknak tökéletes parfümöt.

A Neroli parfümériát megtaláljátok Budapesten a Régiposta utcában, a Váci utca közvetlen közelében, a hét minden napján, valamint az interneten is a Neroli.hu weboldalon. A Neroli facebook oldalán pedig a legfrissebb híreket, újdonságokat olvashatjátok.




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter