Parfümériák: Myropolium

Igen kicsi, de annál fontosabb szegmense a parfümöknek az öko – és natúr parfümök csoportja, melyet egyre több vásárló választ tudatosan válaszul az egyre szintetikusabb világban. Azoknak, akik allergia vagy érzékenység miatt eddig elképzelhetetlen volt, hogy parfümöt viseljenek, szintén megváltás lehet egy-egy natúr parfüm. Magyarországon sajnos nem nem dúskálunk e termékekben, de van egy kis ékszerdoboz Budapest szívében, ahol elmerülhetünk a legszebb illatokban, kozmetikumokban. Ez a Myropolium!

2014-03-03 13.27.42

“Készen áll egy különleges utazásra?

Hunyja le kicsit a szemét, érezze és élvezze az illatokat itt nálunk a Myropoliumban!Mélylila provance-i levendulamezőkön, napsütötte görög olajfaligetekben vagy bolgár rózsakertekben érezheti magát, míg üzletünkben bemutatjuk Önnek a natúrkozmetikumok különleges világát, a természet minket szépítő és ápoló kincseit. Hazai és nemzetközi bio- és natúrkozmetikai márkák színes választékát kínáljuk itt, melyekkel képzeletben bebarangolhatjuk a világot: kényeztethetjük magunkat marokkói argánolajjal, afrikai shea vajjal, holt-tengeri iszappakolással, cseh sörös tusfürdővel, Bach-virágterápiás testápolóval és még mi mindennel…!

Ez az a hely, ahol ámuldozhatunk, álmodozhatunk, illatokkal töltekezünk és szívünkben régi emlékek elevenednek újra, vagy épp ismeretlen, új világ nyílik meg előttünk, bennünk.

Myropolium ? azt jelenti, illatszertár, de reméljük, Önnek ennél sokkal többet kínál…”

2014-03-03 13.28.02

A bio – öko- és natúr kozmetikumok mellett megtalálhatjuk a boltban a fantasztikus L’Erbolario parfümöket, melyek az olaszphytokozmetika csúcstermékei. Magával ragadó csomagolásuk, és meseszép illataik minden parfüm ínyenc álmát megvalósítják. Az L’Erbolario termékek komplett termékcsaládban jelennek meg, így a parfüm mellé testápolót, szappant, tusfürdőt, vagy akár kis golyós roll-ont vásárolhatunk.

2014-03-03 13.11.23

A Myropolium legizgalmasabb illatai a német Florascent kreatív illatok, melyek hat illatcsoport köré gyűjtve kínálják a natúr parfümök minőségét, megmozgatva kreativitásunkat, mivel a mono illatok által bárki összeállíthatja saját egyedi illatát. Roland Tentunian német parfümőr az európai tradicionális parfümkészítés művészetét elevenítette meg a Florascent illatok elkészítésében.

2014-03-03 13.11.35

A Florascent alapillatok mellett kaphatóak kész illatkreációk is, melyek egy-egy összetevő szépségét hivatottak kiemelni.

2014-03-03 13.12.21

E mesés illatok ihlették a Béterv Parfümséf illatvacsoráit, melyekről bővebben itt olvashattok!

2014-03-03 13.12.57

2014-03-03 13.13.40

2014-03-03 13.47.26

Hamarosan részletesen beszámolunk a L’Erbolario és Florascent illatokról, parfümökről itt a blogon. Addig is látogassatok el a Myropoliumba és merüljetek el a szebbnél szebb illatokba- lehetőleg még a héten, hiszen nőnap alkalmából március 3-9 között minden 5000 Ft-os L’Erboralio termék vásárlásánál egy L’Erbolario szappant kapunk ajándékba. Ha nem tudtok személyesen elmenni a budapesti üzletbe, akkor keressétek fel a webshopot, ahol megtaláljátok az üzlet elérhetőségeit is.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter