Parfüm újdonságok

Még februárban kezdtem el írni ezt az újdonságértesítő posztot, amit aztán félbehagytam, szóval már nem igazán újdonságok, de a legtöbbjük nemrég került a parfümériák polcaira.

Narciso Rodrigues Narciso Poudree

Kívánságlistám első helyén áll most, nagyon vágyom rá, bár eléggé megosztó kritikákat kapott. A Narciso Rodrigues illatokra oly jellemző bitang erős pézsmás akkord kap fehér, púderes virágokkal és krémesen fás jegyekkel. Kell!

NARCISO image9.indd

Givenchy Eclats Precieux

Egy kis könnyed gyümölcsös-édes Escada illat a Givenchy-től.

givenchy eclats

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Premiere Robe 2016

Az új kis fekete az idén megjelent hasonló nevű rúzsok színeivel játssza teremti meg ugyanazt a sikkes, csajos, franciás bájt, amit a La Petite-től már megszokhattunk. Az üvege nagyon szép lett!

guerlain ma premier robe

Dior Fahrenheit Cologne

Ez kérem szépen a nagy klasszikus Fahrenheit nyári változata, amelyben minden megvan, ami az ütős elődben megvolt, csak éppen frissebb, élénkebb változatban.

dior fahrenheit cologne2

YSL L’Homme Ultimate

Szerintem az egyik legjobb férfi illat az YSL L’Homme, és minden változatának örülök (főleg a La Nuit-nak, de jó is Istenem…). Az új Ultimate visszatér a gyökerekhez, és az apaillatot (haha, nem ám anyaillat) idézi minden molekulájában, csak éppen 20 évvel megfiatalítva.

ysl lhomme ultimate

Ralph Lauren Tender Romance

Tudtátok, hogy létezik már egy olyan Ralph Lauren illat, aminek az a neve, hogy Romance Tender Notes? Akkor miért kellett egy Tender Romance?! Csak jól megkavarja a vásárlókat, már aki nem éppen szemfüles, vagy olyan elfakultan parfümrajongó mint én. 🙂 Szóval a Gyengéd Románc nagyon puha, meleg alapokon nyugvó illat, amelyben éteri, megkapó fehér virágok kaptak helyet és ragyogóan sziporkázó citrusok. Van egy olyan érzésem, hogy ez nagyon jó kis illat lesz!

ralph lauren tender romance

Cerruti 1881 Sport

Rég hallottam a márkáról, most éppen újít a márka, és egy vagány férfiillattal szeretnének előállni, amely egyszerre sportos, férfias és elegáns. Majd meglátjuk:)

Cerruti-1881-Sport

Estée Lauder Pleasures Aqua

Nahát, nahát, rég volt már új Pleasures! Ráadásul Aqua?! A nyár egyik slágerillata lehet! Orgona, vizes jegyek, lonc, bazsarózsa, jázmin…jól hangzik.

pleasures aqua

Givenchy Gentlemen Only Parisian Break

Parisian Break?! Kicsit idétlenül hangzik… És nem is szereti eddig az internet népe. Pedig az üvege nagyon fancy, na! Elegáns, friss illat, amely a Szajna parti reggeleket idézi. Sok-sok citrommal és mentával.

givenchy gentleman only parisian break

Elie Saab Rose Couture

A másik ígéretes darab, de félek is tőle. Elie Saab illatai nagyon bejöttek,  nem csak nekem. A Rose Couture egy gyönyörűség, ha az üvegéről van szó, a belbecs kissé csalódás így első olvasatra, mert látszólag beledobáltak mindent, ami manapság divatos: jöhet egy nagy adag rózsa, turbózzuk fel egy kis karamellel, héé, kell bele barack is, tudod, attól kissé csajosabb lesz, ja oké, valami fás maszatolás is legyen, ugye senki nem felejtette el a vaníliát?! 🙂

Elie_Saab_rose_couture

Davidoff Cool Water Exotic Summer 2016 parfümpáros

Azt tudjuk, ha nyár, és ha vizes illatok, akkor Davidoff Cool Water, minden vizes parfümök atyja-anyja. Idén az alapillat kap egy nagy adag egzotikus összetevőt, méghozzá olyan esőerdő feeling-szerűt. Nagyon érződik bennük az alap Cool Water, úgyhogy aki ezt szereti, az idén ki ne hagyja az Exotic Summer változatokat.

davidoff cool water exotic summer

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter