Paco Rabanne Merry Millions! parfümpáros

Odavagyok az ünnepi csomagolásokért, legyen szó parfümökről vagy egyéb termékekről, engem teljesen le lehet egy csinos kis dobozkával venni a lábamról. Idén karácsonykor mi is lehetne stílusosabb annál, minthogy a két nagyágyú Paco Rabanne illat, a 1 Million és a Lady Million ünnepi öltözéket öltsön magára.

Merry Million 1 Million edt 100ml

Az ünnepi köntös alatt ugyanaz az népszerű, ellenállhatatlan és merész illat lapul, amelyeket már jól ismerünk! Az a 1 Million, amely pimaszul szexi és lehengerlően szexi, és ami az uram nagy kedvence. 🙂

“Az illat a ragyogó és pezsgő jegyek vidám kavalkádjával indul. A fejjegyben fellelhető grapefruit, menta és vörös mandarin igézővé teszik a kompozíciót. Ezt követi az igen ritka intenzitású szívjegy, mely abszolút rózsa kivonatot, fahéjat és fűszeres jegyeket tartalmaz. Egy meglepő kontraszt, mely ötvözi a kifinomult érzékiséget és a férfiasságot. Az alapjegyben pedig felfedezhetjük a bőr, a fehér fák, az ámbra és az indonéziai pacsuli bársonyos harmóniáját. Az eredmény egy igen intenzív illat, mely eredeti és felejthetetlen nyomot hagy maga után.”

Merry Million Lady Million 80ml

 

A Lady Million is csodás ünnepi külsőt kapott, illik a ragyogó, nőies és eleven aromájához, számomra valóban a csillogást, a határozottságot és a nőiességet eleveníti meg.

“A gyémánt, mint egyetlen lehetséges választás merült fel, mint forma. Örök, kifejező, ragyogó, ultra-nőies és lélegzetelállító szépsége a vágy és szenvedély örök szimbóluma. Csak a gyémánt tudja felvenni a versenyt az arannyal. Csak a Lady Million nő tudja elcsábítani a 1 Million férfit.”

Csapjatok le rá, amíg még lehet kapni!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter