Paco Rabanne Lady Million – parfümkritika

Vannak illatok, amelyek muszájból jöttek létre, és ennek ellenére hatalmas sikert aratnak, ha az ilyen illatoknak lenne ékes példája, akkor az a Lady Million lenne. Ugye mindenki ismeri azt a bizonyos aranytömböt, amely 1 Million néven híresült el, és immár évek óta letaszíthatatlan a férfi parfümök toplistájának éléről. Nos, a 1 Million hatalmas sikere hívta életre a Lady Milliont, mondhatnánk, hogy női nyomásra, hiszen mindenki akart egy “kis aranyat” a piperepolcán.

ladi milliion

Magabiztos, ellenállhatatlan és céltudatos nő, ő a Lady Million. Paco Rabanne luxusillata a híres Paco Rabanne metál ruhák, fényes anyagok kimeríthetetlen forrása és a nagy sikerű 1 Million férfiaknak tervezett parfüm által ihletett. Élénk és érzéki, a Lady Million parfüm friss, virágos és fás jegyei, melyek a virágok nektárjától érzéki, és diszkréten jelen lévő illatfelhőt kölcsönöz. Az erőteljes és csábító neroli és az édes málna nyitják a kompozíciót, majd a narancsvirág mámorító és kábítóan édes aromája megbabonázza és magával ragadja a figyelmet. A nőiességet hangsúlyozó jázmin és a gardénia finom keverékét a pacsuli erotikus akkordja élénkíti fel, melyet a méz csábítóan meleg krémessége csendesít le. Az illat alapja az ámbra, amely a kompozíciót légiesen könnyed és roppant tartós illattá tesz, ugyanúgy  csillogóvá, mint a fény játéka a gyémánton.

 Paco Rabanne a Lady Million parfüm gyémántot formázó üvege kapcsán nyilatkozta:

? Azonnal a gyémánt jutott eszembe, mint egyetlen lehetséges választás, hiszen a gyémánt örök, kifejező, csillogó ultranőies, csillogó és lélegzetelállító szépsége örökre egyet jelent a vággyal és a szenvedéllyel. Csak egy gyémánt lehet riválisa az aranyrúdnak?

utalva Rabanne a nagy sikerű aranyrudat formázó 1 Million parfümre. A siker után 2 évet kellett várni a női ?1 Millionra? , mely méltó társa a nagy elődnek, így a Lady Million megjelenésekor szinte megrohamozták a parfümériákat. A Lady Million üvege is beleilleszkedik a már megteremtett luxus, gazdagság és csillogás karakterébe, hiszen olyan nőket céloztak meg a parfümmel, akik magabiztossága és kisugárzása egy tüzes karaktert rejt.

lady million parfüm

A Lady Million parfümön egyszerre három parfümőr dolgozott, hiszen nagy volt a tét: megteremteni és újra legendát alkotni Paco Rabanne tökéletes parfümkollekciójába. De milyen úton tudták ezt megteremteni? ?Egyértelmű volt, hogy ezekkel az alapanyagokkal kell dolgoznunk, hiszen a 1 Million olyan karizmatikus, hogy szinte védjeggyé válik viselőjén. A Lady Million parfümöt viselő nő káprázatos és mindig csábító. Ez a szempont mérhetetlenül inspirált minket. A friss, virágos és jegyek tökéletes harmóniájával megteremtettük ezt.?

A parfüm arca Dree Hemingway lett, aki a világhírű író, Ernest Hemingway dédunokája. Dree a legnagyobb divatházakkal dolgozik együtt, és színészi karrierjének beindításán fáradozik.

Megtaláljátok a Lady Milliont az Iparfüméria.hu oldalon.

Andrea

Melyik Dolce parfümöt szereted?
×


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter