Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold! – extravagancia és fényűzés

Paco Rabanne 1 Million férfiparfümje már örökre bevonult a halhatatlan parfümök csarnokába, 2008-ban újraírta a férfiaknak szánt divatillatok koncepcióját. Luxus, fényűzés, mindez rendkívül pimasz és provokatív módon, ez a 1 Million. Nem kellett sokáig várni a női párjára, a Lady Million 2010-ben jelent meg, természetesen csakugyan hatalmas sikerrel. E két csillogó illat azóta számos változatot élt meg, tavalyi év kedvence volt a 1 Million Cologne (hamarosan a blogon) a 2014-es évé pedig a Lady Million Eau My Gold!

Paco_Rabanne_Lady_Million_Eau_My_Gold parfüm

“Az eszelős és extravagáns frissesség fantáziája!”

A valóban csillogásra, fényűzésre és fesztelen partikra tervezett Lady Million Eau My Gold! egyszerre friss és pezsgő, gyakorlatilag a gyöngyöző pezsgő érzetét kívánták parfümbe önteni. Könnyed, frissítő és aromás parfüm, amelyben még a friss akkordok is extravagáns tónust kaptak. A fejjegyben felcsattanó lédús gyümölcsök a citrusokkal (bergamott, mangó, mandarin, grapefruit) a neroli tiszta és ultra nőies illatával keverednek, melyet a szívjegy narancsvirágos-ibolyás akkordja folytat: tiszta, friss, finoman nőies. A fás, ámbrás és pézsmás alap jó bázist nyújt ezeknek a pezsgő akkordoknak, kacérság és bujaság társul a frissítő, pezsgő illathoz.

Paco Rabenne Lady Million Eau My Gold

A kifejezetten tavaszra, nyárra tervezett Lady Million Eau My Gold! a nyári partik illata, fiatalos és teátrális. Eau de Toilette töménységben kapható 30, 50 és 80 ml-ben. Ha férfi párost keresünk hozzá, akkor mindenképp ajánlom kipróbálásra a 1 Million Cologne-t, számomra kifejezetten üdítő élmény volt kipróbálni.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter