Nina Ricci Nina Soleil – parfümújdonság

Tudom, hogyan sokan már unják, de nem cuki az új Nina Soleil?

“A Nina Ricci bemutatja új, frissességtől duzzadó Eau de Toilette-jét: Nina Soleil. Engedje, hogy elcsábítsa ez az illat a sós tejszínhab ínycsiklandó jegyeivel, citrusos jegyekkel körülvéve és a gardénia virágos intenzitásával kiegészítve.
A híres alma alakú parfümös üvegben megörökített, limitált kiadású Nina Ricci illat vaníliát és cédrusfát tartalmaz, hogy érzéki jelleget kölcsönözzön ennek a friss, kötelező női illatnak.” – (forrás sephora.fr)

Fájdalmasan kevés a “sárga” parfüm a piacon, üdítően fog hatni a kis Nina a polcokon. Én biztos kifogom próbálni.

Összetevők: bergamott, mandarin, gardénia, tejszínhab, vanília, cédrus.

Nina Ricci Nina illata 2006-ban robbant be a köztudatba. A Nina egy új, modern, mesebeli illatként jelent meg, amely a fiatalabb közönséget célozta meg. A Nina egy elegáns virágos-gyümölcsös gourmand illat, a kandírozott gyümölcsök illata. A kompozíció szikrázóan és spontán indul, akár egy gondtalan nevetés a citrom és a lime friss citrusos jegyeivel. Az édes gourmand szív lédús és karamellás a kandírozott almának, a pralinéjegyeknek és a vaníliának köszönhetően, amelynek pazar fátyla a lágyan édes bazsarózsát és a holdvirágot burkolja be. Végül az almafa, a fehér cédrus és a balzsamos pézsma jegyei meleg és lágy érzékiségükkel megérintik a bőrét. Az illat Olivier Cresp és Jacques Cavallier parfümőrök nevéhez fűződik. Az új Nina illat a régi, 1987-ben létrehozott, azonos nevű illatot váltotta fel.

Magam is elfogyasztottam pár üveggel a Nina különféle változataiból, még ma is lázba tudnak hozni, imádom játékos és könnyed illatát.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter