Narciso Rodriguez Eau Neroli Ambree – parfümújdonság

Kissé keserű szájjízel írok bármit is a Narciso Rodriguez illatokról, ugyanis sikerült tavaly belemászni a bögyömbe a márka egyik külföldi pr-osának, aki képes volt nekem privátban írni, és megkérni, hogy szedjem le a Narciso Eau de Parfum Ambree fotóját és a hozzá írt rövid posztot a facebookról, miszerint nem szeretnék, hogy a parfümről bármi megjelenjen, mielőtt debütál. Ezzel csak az volt a baj, hogy én nem a NR-t kezelő cég rendszerét törtem fel egy fotóért, és némi információért, hanem a legnagyobb parfümös oldalak beszámolóiból nyertem ki infókat (pl Fragrantica), mivel tonnaszám már kerintek a neten. Leszedtem, aztán soha többet nem írtam róla, nem mintha ez a cégnek akkora veszteség lenne, de dacoskodásom odáig terjedt, hogy az illatot sem voltam hajlandó kipróbálni. Ugyanakkor kétség kívül kiváló illatokkal állnak elő, úgyhogy ez valahol az öntökönrúgás kategóriája, de ha egyszer ilyen sértődékeny vagyok…:)

Narciso Rodriguez illatai figyelemreméltóak, az utóbbi időben a Narciso sorozat megy nagyon. Kiváló az első Narciso EDP, és a másodikként megjelent Narciso Poudree is rendkívül népszerű, mégis azt mondom, hogy a Narciso Rouge az, ami kiviláglik az egész sorozatból és zseniális darab! Rengeteg dicséretet kapok, ha ezt viselem, és az én napomat is feldobja, ha aznap ezt viselem. Titka a rendkívül puha púderes pézsmás rózsa, elképesztően finom és élénk illat.

Ugyanakkor bejött a népnek a Narciso sorozat, naná, mert tök jó, és már itt is az új, nerolival dúsított Eau Neroli Ambree!

Fejjegy: neroli, frangipáni

Szívjegy: pézsma, narancsvirág

Alapjegy: ámbra, cédrus, kasmírfa



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter