Mutasd be a parfümgardróbodat: Gucci parfümjeim

Hm, a Gucci olyasmi, amiből mindenkinek kell, hogy legyen az életében egy valami, legalábbis jelen állás szerint: minimum egy öv, vagy kis táska, de ha ezek nem jönnek össze, akkor egy parfüm. A Chanel mellett a Gucci az, amelyre leginkább ráugranak a márkabolondok, de egyes illataik megérdemlik a figyelmet, mert valóban formabontóak vagy egyediek.

Az első Gucci parfümöm a Gucci Rush volt, az egyik barátnőm adta oda a maradékát, mert nem szerette. Nos, szerintem a legjobb Gucci a világon. Még ma is nagyon ütős, nem elcsépelt, jól átgondolt koncepciójú, vagány illat. Fontolgatom, hogy újra veszem…

Nagy vágyam volt úgy 15 éve a Gucci Rush II, de aztán valahogy sosem szereztem be, ma már túl gyengécske lenne hozzám. Csodálom, hogy még kapható.

Egyáltalán nem vagyok Gucci Eau de Parfum II, Gucci Envy, Gucci Envy Me lány, soha nem tetszettek ezek az illatok, mert nem én vagyok.

Aztán úgy 2010 környékén a páromtól kaptam egy üveg Flora by Gucci edt-t a 2. diplomám megünneplésekor. Nekem azóta is nagy szerelem (az uram is és a parfüm is…), imádom bájosságát, finomságát, kacérságát.

Megpróbálkoztam a Gucci by Gucci edp-vel. Vettem egy üveggel, párszor használtam is, de akkor még (2010-es évek eleje) sokszor túl soknak bizonyult rajtam. Megváltam tőle. Viszont 1 éve beszereztem az Oud változatát: nem mondom, hogy sűrűn használom, de nagyon tetszik ez a mélyebb, misztikusabb változata.

Nagyon örültem, amikor 2 éve a Gucci egy ízig-vérig nőies, vérbő virágos illatot adott ki, be is szereztem a Gucci Bloom-ot, mert abszolút nekem találták ki. Az új változatait azonban nem figyelem.

Sosem jött be a Guilty vonal (ne kérdezzétek, hogy miért), ellenben a Gucci Guilty Absolute pour Femme valami mennyei, kedvenc Guccivá lépett elő nálam. Nagyon erős rózsás-ciprusos illat, mintha minimum egy Narciso Rodriguez darab lenne. Ezt mindenképpen próbáljátok ki!

Egy ismerősöm Gucci Bamboo-t használ, rajta nagyon kifinomult, tiszta, elegáns, rólam sajnos leolvad, nem működik a kémia közöttünk. Amivel szemezek, az a Gucci Premiere: olyan üzletasszonyos, fehér inges, elegáns illat, azt hiszem, teszek vele egy újabb próbát és beszerzem. 🙂

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter