Most a tiéd lehet! Mexx Energizing Woman, az új illat!

Nagyon szeretem a Mexx márkát, a ruháik és a kiegészítőik pont az én stílusomat képviselik, bár sajnos meglehetősen drága márka lett a mi szűk, magyar pénztárcánknak, azért még vágyakozva nézegetem a kollekciójukat. Ha mégis magunkénak szeretnénk tudni a Mexx életérzést, akkor érdemes egy Mexx parfümre beruházni, melyek ugyanúgy magukon viselik a márka minden jellegzetességét. Az új illatpáros, az Energizing Woman és Energizing Man nem ígér márt, mint hogy energiával, lendülettel tölti fel a napot, és valóban!

Mexx_Energizing-1

A Mexx Energizing Woman ígérete szerint a napos reggelek derűségét és optimizmusát csempészi mindennapjainkba, így töltve fel pozitív energiával a napot. Igazi gyümölcsös-virágos illattal állunk szemben, ahol a gyümölcsös akkordok valóban élénken és életerővel duzzadóan bontakoznak ki a bőrünkön. Kifejezetten friss aromaként robban elsőként a bergamott a naranccsal, majd csatlakozik a dinnye pikáns jegye. A szívjegyben lévő guava a púderes rózsa jegye mellett egyre erőteljesebben bontogatja szárnyait, melyet puha, száraz fás-pézsmás alapjegyek tesznek még tartósabbá.

Lendületes, életvidám, örök optimista nőknek ajánlom, akik szeretik a könnyed, gyümölcsös-friss illatokat.

Próbáld ki, nyerj egy üveg Mexx parfümöt!
Próbáld ki, nyerj egy üveg Mexx parfümöt!

KIPRÓBÁLNÁD?

Most ennél egyszerűbben nem juthatsz egy üveg Mexx Energizing Woman parfümhöz! Írj egy kommentet ehhez a poszthoz vagy a facebook oldalon megjelenő bejegyzéshez, hogy szeretnéd kipróbálni és egy szerencsés parfümrajongó kap egy üveg (15 ml) parfümöt, melyről a poszt is szól! 

A parfümért 2013. szeptember 27. péntek éjfélig lehet jelentkezni! A nyertest emailben értesítem, a parfümöt postázom (csak magyarországi címre).

 

 



17 thoughts on “Most a tiéd lehet! Mexx Energizing Woman, az új illat!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter