Michelle Pfeiffer parfümháza – Henry Rose

Hmm, már egy éve debütált Michelle Pfeiffer színésznő parfümháza, és én csak ma találkoztam egyáltalán a hírrel…elszomorító…de jobb később, mint soha. Szóval Michelle Pfeiffer évek óta nem használt parfümöt, mert számos ismerőse rákban hunyt el, valamint édesanya lett, és fontossá vált számára az egészség, így szerette volna a lehető legtöbb toxikus méreganyagot elkerülni, ezért semmiféle illatosított terméket nem használt. De csak hiányzott az életéből az illat, így született meg a teljesen méreganyag mentes, organikus parfümvonal ötlete, mely végül 2019 márciusában jelent meg Henry Rose néven (gyermekei neve).

A Fragrantica.com parfümös oldalon is már megtalálható a márka, amely kezdésként 5 illattal jelent, meg, majd 2020-ban kiegészült a Queens & Monsters illattal, amely villámgyorsan elfogyott. Az illatokat tisztaként aposztrofálják, no, nem az illatai miatt, hanem mert tiszta összetevőkből készültek,

Dark is Night – pacsuli, vanília

Fog –  vetiver, pézsma

Jake’s House – vizes jegyek, neroli, méz, pézsma

Last Light – pézsma, virágos jegyek, pacsuli

Torn – vanília, vetiver

Queens & Monsters – petitgrain, rózsa, szantál

A kritikák szerint bőr közeli, de jó tartóssággal bíró illatok, de mi ez ahhoz képest, hogy minden illat valóban teljesen vegyszermentes. Nagyon kipróbálnám őket!

Itt keresd: https://henryrose.com/



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter