M.Micallef Le Parfum Couture – parfümkritika

Szerencsésnek érzem magam, hogy újra kipróbálhattam és bemutathatom nektek a francia M.Micallef niche parfümház legújabb illatát, mely nem csak különleges alkalomra (Cannes Shopping Festival), hanem különleges kollaborációban készült parfüm. A Le Parfum Couture megjelenésében és alkotásában Martine Micallef művésztársa Denis Durand divattervező volt, aki 20 éve kreál ruhakölteményeket. A Le Parfum Couture Denis Durand első parfümje, melynek csodás, csipkébe öltöztetett üvege is a hot couture divat világát idézi egyedi kézzel dekorált változatban.

Le Parfum Couture
Le Parfum Couture

A baráti és művészi együttműködés eredménye egy kifinomult, misztikus és elbűvölő parfüm, mely az érzékekre hat kifejezetten delejesen. Merthogy a Le Parfum Couture a legütősebb, legrafináltabb, “legdögösebb” parfümök útját követi, engem elképesztő időutazásra vitt: a 90-es évek erotikától túlfűtött világába, ahol a legjobb barátnőm nap mint nap Dior Poisont használt, ahol én egy ezidáig beazonosíthatatlan, nagy szögletes bordó üveges parfümöt használtam, mely olyan fűszeres és orientális volt, hogy az Opium elbújhatott mellette. A Le Parfum Couture megidézte azt a kort, amikor Madonna pimaszul énekelt erotikus álmairól az Erotica albumon, amikor Kylie érzékien búgta a Confide in Me-t, amikor a szelíd kis Janet Jackson egyre merészebb és dögösebb lett, amikor mindenki és minden a szerelemről, érzékiségről énekelt, szólt.

A Le Parfum Couture a 90-es évek részletekben gazdag, erőteljes és lehengerlő összetevőket idéz, a fejjegy friss, inkább fényes citrusai (olasz mandarin) mellé berobban a ceyloni fahéj, mely mindjárt megadja az illat fő fűszeres vonalát, melyet a bolgár rózsa narancsvirág  erőteljes virágos jegye követ mézzel és animális jegyekkel kiemelve. Rendkívül vibráló, érzéki illatát az alapjegyben lévő pacsuli erősíti, melyet a puha mégis erotikus szantálfa követ ámbrával és fehér pézsmával alapozva.

Az elmúlt hetek tavaszi-nyári könnyed parfümjei után valódi érzéki bombának hatott a Le Parfum Couture, szezontól, alkalomtól függetlenül bátran ajánlom azoknak a nőknek, akik kellően magabiztosak egy ilyen fülledten misztikus parfümhöz, nőiességük kihangsúlyozásához nem félnek orientális-virágos illathoz nyúlni.

NYERJ M.MICALLEF LE PARFUM COUTURE ÚJ ILLATMINTÁT!

Most egy kedves olvasónak lehetősége van kipróbálnia ingyen ezt a parfümöt, melyhez nem kell mást tennie, mint vagy itt a blogon ennél a posztnál hagyni egy kommentet, hogy szeretné a mintát, vagy a facebookon a poszt linkjénél hagyni hasonló kommentet. Egészen 2013. április 28-ig várom a jelentkezéseket, utána a fortuna dönt, hogyki lesz az az egy szerencsés, akinek postázok egy bontatlan, új 1.5 ml-s Le Parfum Couture illatmintát.



15 thoughts on “M.Micallef Le Parfum Couture – parfümkritika”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter