Lush Lord of Misrule parfüm és olaj

Épp tegnap beszélgettem egy kedves olvasómmal, akivel teljesen véletlenül futottunk össze egy parfümériában és kérdezte tőlem, hogy melyek nálam a the very best of top kedvenc illatok. Némi hezitálás után felsoroltam vagy 5 parfümöt, s köztük volt természetesen a Lush Karma is, amelyet nem titkoltan imádok már évek óta, abszolút magaménak érzek, és fogyasztok szinte minden formában. Annak ellenére, hogy a Lush illatokat különlegesnek és figyelemfelkeltőnek tartom, eddig a Karma nyomában alig-alig ért fel valamelyik, azonban úgy tűnik, a Lord of Misrule lesz a trónkövetelő.

Szerelmünk 1-2 évtől datálódik, amikor is fürdőbombaként került hozzám, és bár sokáig nem élvezhettem az illatát, de már akkor felkaptam a fejem a hol édeskés, hol szúrósan fűszeres, hogy egzotikus illatára. Aztán jött az ősz, és én egyből lecsaptam egy tégely Lord of Misrule testápolóra, mert úgy a tégelybe beleszagolva kellemes édeskés-fűszeres illata volt. Jött az este, és a fürdés, majd a testápolózás, és naná, hogy az új szerzeménnyel kellett, és jött a csalódás…atyaég, de maszkulin, pasis, túl borsos, ezt inkább az uramnak adom, és kicsit sajnáltam magam, hogy de mellényúltam illatügyileg. Aztán eltelt fél óra, és azt vettem észre, hogy teljesen feldob, felpezsdít az illata, és szinte lubickolok az enyhén csípős borsos-pacsulis-vaníliás kence aromájában. Nem kellett 3-4 nap, és totális függőségbe estem, de komolyan. Egyszerűen semmilyen más illatra nem vágytam, csak a Lord of Misrule-ra, elkezdtem kutatni a neten, hogy milyen formában kapható még, és hát naná, hogy volt valaha testpermet belőle, meg parfüm,  meg tusfürdő, de ezek időszakos, limitált cuccok voltak. Csalódott voltam, de elengedtem, és az illatosított testápolóval spóroltam nagyon, hogy minél tovább használhassam.

Mit ad Isten, imáim meghallgattattak, és 2 hete már Magyarországon is kapható a Lord of Misrule parfüm és parfümolaj formájában<3 ! Felmerült bennem, hogy vajon mi a különbség a szórófejes parfüm és a parfümolaj között, egyáltalán van-e számottevő különbség a két forma között illatban. A szórófejes parfüm és a parfümolaj között gyakorlatilag tartósítóanyagban/vivőanyagban van a különbség: a parfüm alkohol alapú, az olaj pedig jojobaolaj bázisú termék. Koncentrációjában nem találtam arra vonatkozó adatot, hogy melyikben hány % tartalmú az illóolaj, így e tekintetben nem tudok nyilatkozni, csak arról, amit tapasztaltam. A parfüm stabilan hozza azt, amit egy jó Lush parfüm hoz, 3-4-5 spricc és bő fél napig intenzíven érezhető mások által is az illat. Az olaj tapasztalataim szerint szintén ugyanennyire tartós, ámbár lehet, hogy hatósugara visszafogottabb, de csak halványan, nincs lényeges eltérés közöttük. Az olaj után csillogó, olajos marad a bőr, az alkoholos parfüm pedig száríthatja azok bőrét, akik erre érzékenyek, így érdemes ebből a szempontból is mérlegelni.

Ugyanakkor mégis amondó vagyok, hogy nagyon jól járunk, ha egy üveggel beszerzünk a parfümolajból (amíg még van), mert rendkívül sokoldalúan felhasználható termék. Én azonnal azzal kezdtem, hogy az amúgy basic itthoni babás testápolót a tenyerembe véve csepegtettem bele 1-2 csepp Lord of Misrule olajat, és voilá! már kész is az illatosított testápolóm. Teljesen önkényes alapon lehet így szabályozni azt, hogy a testápoló mennyire legyen illatos. Aztán kipróbáltam azt is, hogy 1-2 cseppet a párologtatómba tettem. Mondanom sem kell, hogy mennyei illat lett a lakásban. Végül tettem egy próbát, és a masszázsolajba is cseppentettem szigorúan csak 1-2 cseppet, háááát, meglett a hatása 😛

Egyszóval, imádom parfüm formában is, de mellé nem beszerezni egy üveg parfümolajat is nagy hiba lenne. Mindkettő remek termék, vigyétek addig, amíg van:)

Lush üzleteiben nem kapható, csak online, a webshopban lehet megrendelni, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter