Lush karácsony 2022

Gondolom, nem csak én várom a karácsonyi szezont, azon belül a Lush karácsonyi katalógusát, mert irtó jónak találom az újdonságokat (nagyon ötletesek és viccesek), és a vissztérő téli kedvencekért is mindig izgulok. Idén sok-sok kedvenc tért vissza és az újdonságok terén is vannak igazi wow termékek, mutatom!

Alig vagyunk túl a halloweeni időszakon és már jön is a Lush karácsony, ami azt jelenti, hogy Snow Fairy! Nálunk csak tündérillatként futó tutti-fruttis finomság minden formában elérhető az idei szezonban, és vannak olyan új formák is, amelyek még nem voltak a kínálatan. Mint például a Snow Fairy géles ajakbalzsam, ami egy zseniális termék. Minimális mennyiség csodásan hidratálja az ajkakat és igen, Snow Fairy ízű. Új termék a lágy krémszappan is Snow Fairy illatban, isteni puha és krémes darab. És a wow termék egyértelműen a Snow Fairy illatgyertya! Vegyétek, amíg még van!

Irtó vicces és cuki fürdőbombák közül válogathattok, tényleg irdatlan mennyiségű újdonság kapható a Lush üzleteiben. Barátnőnek, kollégának 1-1 illatbomba menő ajándék, gondolj bele, hogy egy kis nyugalmat, kényeztetést adsz nekik. Kérd kendőcsomagolásban, ultramenő leszel!

Nagyon aranyosak az idei fémdobozok is. És hogy miért szeretem? Mert több éve gyűjtöm őket, mindenre is lehet őket utána használni, nálunk most éppen apró játékokat nyel el, sok-sok éve kiszolgálnak minket, tényleg nagyon jó befektetés egy-egy fém dobozos ajándékcsomag.

Rengeteg ajándékcsomag kapható, tényleg mi szem szájnak ingere, kisebb és nagyobb áron, attól függően, hogy mi van benne. Tuti ajándék sietősöknek, akik nem szeretnének a csomagolással sem bíbelődni.

Az idei szezonban is Santa a sláger, nálunk egyértelműen a Bouncing Santa tusolózselé a sláger, a görögdinnye illatú Mikulás zselé. Nagyon szerettem a Golden Wonder szappan arany csillámmal, és citrusillattal. Kíméletes a kézhez, viszont kellően tisztít.

Már húsvétkor nagyon szerettem használni a répás-olajos ajakápolót, ezért megvettem a téli verziót, ami finom fahéjas illatú. Felejtsétek el a Labello-t és társait, mert csak szárítják az ajkat, a Lush ajakápolói valóban hidratálnak! Nagyon jó termékek!

Végül jöjjön az abszolút téli szezon Lush illata, a Turmeric Latte, a fűszeres latte illat. Izgalmas és erős fűszerek, krémes puha. vaníliás alapokon. Uniszex, vegyétek-vigyétek bárkinek (nagyon fiataloknak nem javasolom, nekik legyen Snow Fairy vagy a Fun Times testpermet)

A Lush termékeit megvásárolhatjátok a Lush üzleteiben, illetve a Lush webshopjában (katt!)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter