L’Occitane Roses et Reines en Rouge – újdonság

Rózsák harca, írhatnám, de nem tehetem, mert bár jópofa lenne, de cseppet sem lenne igaz az egyik legikonikusabb L’Occitane illatra, a Roses et Reines-re. Hiszen bár királynői (maga a név Rózsák és Királynők), egy cseppet sem szúrós vagy háborúra szomjas, sokkal inkább végtelenül bájos és romantikus illat.Régi keletű az addikcióm a rózsaillatok iránt, anno kisgyermekként imádtam szagolgatni a rózsavizet vagy rózsaolajat, lenyűgözött testessége, bársonyossága és ereje. A rózsa, mint parfüm összetevő nemhiába királynői, hiszen az egyik legkedveltebb aroma, amelyet felhasználnak a parfümkészítés során.

A Roses kollekció legújabb darabja, a Roses et Reines en Rouge az igazi vörös dáma! Az egyik provence-i legenda szerint Forcalquier grófja egy-egy gyönyörű rózsát adott négy lányának, akik az igaz szerelemről álmodoztak. A lányok olyan szépek voltak, mint a rózsák, amiket neveltek: a grasse-i rózsa, a bulgáriai rózsa, a marokkói rózsa és a török rózsa. Mindegyik lány egy-egy elragadó király szívét rabolta el, akik szerelmesleveleket írtak nekik. A lányok szerelmük jeléül rózsájuk illatával írták alá leveleiket – a tiszta szerelem szimbólumával.

“Szerettem volna megmutatni, hogy mi történik velünk amikor szerelembe esünk”-  Claire Chambert, a Roses et Reines kollekció egyik parfümőre.

A vörös üveg az egyszerű, sallangok nélküli romantikát testesíti meg a nyíló vörös rózsák és a bazsarózsa mennyei illatával, melyeket a pézsma és a piros gyümölcsök tesznek még elragadóbbá. Feledhetetlen emlék – bármerre jár.

 

Fejjegy: ribizli, fekete eper, málna, vérnarancs
Szívjegy: vörös rózsa, pink peónia, piros gyümölcsök, bergamott
Alapjegyek: fehér pézsma, rózsaszirom, fehér szantálfa, vad málna

Maga a parfüm 75 ml, edt töménység, abban a csodásan metszett, jellegzetes üvegben, amelyben a már megszokott Roses illatokat megtalálhatjuk. Az illathoz kapható tusfürdő, testápoló, kézkrém és ajakbalzsam.

 

Már kapható a L’Occitane szaküzleteiben, katt ide érte!

Remélem, hamarosan kipróbálhatom, és beszámolhatok nektek az illatról bővebben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter