Lancome La Vie Est Belle L’Éclat

Nincs mese, a La Vie Est Belle sikere megállíthatatlan, csak győzzék a kreatív szakemberek kitalálni hozzá az újabb és újabb koncepciókat. Legfrissebb változata az L’Éclat (A ragyogó), amelynek csodás lett az üvege! De nézzük, miben más az új illat.

A La vie est belle 2012 óta minden variációjával a boldogság egy újabb kompozícióját képviseli. Dominique Ropion és Anne Flipo, a két nagyszerű parfümőr többször is találékonyságával és hatékonyságával teljesítették azt a kihívást, hogy újra-és újra felfedezzék és kifejezzék ennek az összetett és intenzív érzésnek az újabb oldalait. Két évvel ezelőtt, a Lancôme felkérte őket, hogy illatban foglalják össze az ellenállhatatlanul körülölelő boldogságot. Két évbe telt, míg megalkották az új Eau de Parfumöt, a La vie est belle L’Éclat-t, mely azt fejezi ki, hogy a boldogság annál nagyobb, minél szélesebb körben van jelen. Az illat lágy és nagyszerű fejjegyeket mutat be, melyek a narancsvirág ellenállhatatlan frissességében fürdenek.  Ez a virág áll a középpontban, mely a La vie est Belle-re emlékeztet, de most mégis teljesen megújul.

 

A La vie est belle L’Éclat Eau de Parfum a virágos frissességével lep meg – citrusos, gourmand és addiktív! Az ellenállhatatlan melegséggel eltöltő kompozíció bemutatja a narancsvirág többoldalúságát. A napsütéses klíma ikonikus virága finoman felébreszti az érzékeket a gyönyörű és nagyszerű frissességével.

A narancsvirág az egyik kedvenc összetevőm, mivel kimeríthetetlen,” mondta Anne Flipo. “Nyilvánvaló választásnak tűnt a La vie est belle L’Éclat-hoz  – fedezze fel a fényes, friss, csillogó és érzéki mixet, mely kifejezi a La vie est belle határozott, optimista nőiességét.”

A narancsvirág kivonat az illat ragyogó alapja. A rózsa és a jázmin esszenciájával egy mámorító virágcsokor épül fel, a kifinomult bergamott és a jellegzetes illatú mandarin frissességével gazdagítva és egy finom frézia akkorddal hangsúlyozva. Az alapillat hordozza a La vie est belle utánozhatatlan gourmand akkordját,  melyet Dominique Roupion újraértelmezett, a vanília kivonat, ambroxan és szantálfa mellett.

“Hogyan tudnám újragondolni a La vie est belle iránti ikonikus rajongást? Krémes és napos jegyek kombinációjával,” meséli. “Az eredeti gourmet akkordot egy lágy, de mégis határozott vanília kivonattal helyettesítettem. A szantálfa kellemes jegyeivel beborítva ez hozzájárul egy finom és krémes narancsvirág jegy kialakulásához.”

A  boldogság szétszórásának koncepciója  a csodálatos Catherine Krunas–tól származik: az eredeti üveg kontúrjainak és a kristály mosolynak a beborítása számtalan prizmával:

“Érzéki és játékos köntösbe borítva a La vie est belle dizájnja a domborulatok és a mosoly volumene által körülhatárolt és az eleganciájából semmit sem veszített,” mondta a tervező. “Szerettem volna az üveget felnagyítani egy nyilvánvaló módon, optikai hatást kreáltam és a perspektívák játékát használtam  (…). Az esztétika így sokszorozódik, és káprázatos fényjátékba fordul”  

A nagy múltú Maison Pochet fő üveggyártói tervezték az új üveget, mely az eredeti dizájnt idézi. Hihetetlen technikai virtuozitást igényelt és megszámlálhatatlan próbálkozás előzte meg a tervező skiccein megálmodott tiszta és modern vonalakkal ábrázolt forma megalkotását.  Az üveget díszítő 221 fazetta mindegyikének öt oldala van, melyeket kézzel munkáltak meg, így mindegyikük életre kel fényben. A kristály mosoly így ragyogó kaleidoszkóppá változik, és minden fénysugarat megsokszoroz, ezzel tükrözve őket a végtelenbe.



1 thought on “Lancome La Vie Est Belle L’Éclat”

  • Szeretnék játszani az illatminta csomagért /is/ !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter