Könnyed karácsonyi hangulat

Hogyan ünneplitek a karácsonyt a legszívesebben? Kettesben a párotokkal, egy pohár bor és egy finom vacsora mellett vagy kényelmesen a kanapén egy karácsonyi filmet nézve? Szereted bekuckózni magad a meleg takaró alá, miközben kint esik hó? Ezekhez a romantikus képekhez illenek a meleg, természetes téli illatok, melyek igazi karácsonyi varázslatot visznek mindenki otthonába.

s.Oliver Pure Sense for Her

Tisztában lenni önmagunkkal. A valódi, őszinte dolgokra fókuszálni az életben – a természetesség még soha nem volt olyan izgalmas és fontos, mint napjainkban. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti.

s.Oliver Pure Sense for Him

A ropogós alma, a keserű grépfrút és a narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfajegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg!

Betty Barclay Dream Away

 Az álmok olyanok, mint a léggömbök: ha elég sok van belőlük, bárhova elrepítik az embert. A város utcái és háztetői felett, a bárányfelhők felé szállnak és szabad utat engednek álmainknak. Az új Betty Barclay bohém női illat életre kelti viselője vágyait – amelyek csak arra vártak, hogy végre szabadon engedjék és valóra váltsák őket.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter