Kipróbáltuk: Nutrilite Omega-3 gyermekeknek

Nem tudom, hogy gyerekes szülőtársaim hogy vannak vele, de az én porontyom nem hajlandó semmiféle gyógyszernek látszó dolgot bevenni. Még a vitaminok is nehezen mennek át a szűrőn, esetleg akkor eszi meg, ha cukorra hajaz. Na de, az illata és íze akkor sem mindegy, mert ha már egy kicsit is fura, kiköpi öklendezve.
Szóval nem könnyű megtalálni az ideális vitamint, pláne olyat, amiben omega-3 is van, mert az jellemzően hal szagú/ízű. Ezért örültem, hogy kipróbálhatjuk a Nutrilite Omega-3 vitamint, hátha ez beválik!
A dobozban 30 darab gumicukorka van, erős narancsos színnel, puha állaggal és finom gyümölcsös ízzel. Semmi hal-vagy hínárszag. Pollinak kifejezetten ízlik, kéri minden nap, szóval ilyen szempontból bevált. Napi 1 tabletta a napi D-vitamin szükséglet 80%-át tartalmazza, valamint 288 g omega-3 zsírsavat. És hogy ezek mire jók? Az utóbbi időben lett felkapott az a nézet, hogy nem C-vitaminnal kell magunkat tömni a betegségek ellen, hanem immunerősítő D-vitaminnal, ami egyébként zsírban oldódik, és nem szerencsés túladagolni sem. Az omega-3 pedig az idegrendszer fejlődését segíti (állítólag, de ezt valahol már cáfolták). Mindenesetre mi alig eszünk halat, így jól jön a pótlás.
Itt lehet a további részletekről olvasni: https://m.amway.hu/product/122447,kids-omega-3-nutrilite#


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter