Kiehl’s már online is!

Az egyik kult pézsma illatú parfümöt a Kiehl’s adta ki több, mint száz éve. A Kiehl’s Original Musk ma már parfümtörténelem, a márka stabilan megvette a lábát hazánkban, és már online is elérhető a Notino webáruházában is.

1851-ben a New York-i East Village-ben nyílt az első Kiehl’s patika, családi vállalkozásként, melyet később Irvin Morse vett át, aki tanulóként dolgozott a patikában, és remek üzleti érzékkel ötvözte a hagyományos patikai szereket a modern innovációkkal, valamint nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a széleskörű kozmetikai, kémiai és növénytani tudást használjon fel termékeiben. Mivel valóban a vásárlók igényeire szabtál termékeiket, ezért nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az egyes termékeket a lehető legalaposabban készítsék elő, akár 3-5-ször több időt szánva kifejlesztésükre. A patikai hangulatot idéző, egységes, letisztult üvegek, külső lehetővé teszi azt is, hogy a magas minőségű kozmetikumokat alacsonyabb áron forgalmazzák.

Nagyon szimpatikus a márka innovációja, ahogy reflektál a nagyvilág ritmusára, értékeli a humort, és valóban a vásárlókért van. A Kiehl’s híres arról, hogy nem igazán fordítanak nagy összegeket a pr-ra, inkább ingyenes mintákkal, szakszerű tanácsadással próbálják a vevőket megnyerni, illetve hisznek abban, hogy az elégedett vevő jó hírét viszi a világban a márkának. Ha ez nem így lenne, akkor nem ünnepelhette volna a márka fennállásának 166. évfordulóját.

A Kiehl’s-nek természetesen vannak ikonikus termékei is, amelyek szinte a márkával egyidősek, ilyen a testápolók sztárja, a Creme de Corps és minden pézsmás illatok atyja, az Original Musk (hamarosan bővebben a blogon). Amit pedig vétek nem kipróbálni, az a best seller Midnight Recovery Concentrate, egy olyan esszenciális szérumolakj, amely 99,8%-ban természetes összetevőkből áll, és bőrsimító, regeneráló hatása legendás.

A Kiehl’s kínálata minden igényt kielégít, arcápolás, napvédelem, testápolás, hajápolás egyaránt megtalálható a Kiehl’ kínálatában, külön szegmenst kaptak a férfiak, és az ő speciális igényeik, valamint az illatok, melyek csúcsa a már említett Original Musk (uniszex), és a 2012-ben megjelent Aromatic Blends edt sorozatuk.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter