Kenzo Flower Ikebana – parfümújdonságok

A Flower Ikebana By Kenzo termékcsalád tisztelgés Kenzo Takada virágok és művészetek iránti szeretete előtt. A termékcsaládban  két művészeti ág találkozik: a japán virágművészet és a francia parfümművészet.

A termékcsalád első illatát Alexandra Monet parfümőr és Alberto Morillas parfümkészítő mester együtt alkották meg, így a Flower történetének egy új illatos fejezetét megnyitva. A Flower Ikebana Sakura By Kenzo Eau de Parfum egy virágos, fás női illat, amelyet a Japán virágkötészet művészete ihletett. Mint egy ikebana kompozíció három jegy egyensúlyára épül: az enyhén pörkölt, így roppanó sobacha teával kezdődik, majd virágos szívében a sakura virág és a tubarózsa abszolútum jegyei virágoznak. Végül feltár egy meleg és körülölelő alapot, amely az értékes szantálfa esszenciája köré épül. Ezek a rendkívüli alapanyagok egy 90%-ban természetes eredetű összetevőkből álló Eau de Parfum-ot alkotnak. A dobozt a japán kakemono ihlette, és az üveget a teljes virágzásban lévő japán sakura ága diszíti. A Kenzo Parfums most először értékes, újrahasznosítható üvegkupakkal újít, teljes egészében Franciaországban készült, az üveg 15%-ban újrahasznosított anyagból készül, a doboz FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származó papírból készült, a tinták pedig bioforrásból származnak.

Flower Ikebana Mimosa Bx Kenzo virágos púderes Eau de Parfum, mely a termékcsalád második tagja. A Mimosa Absolute és az azt körülölelő levegő egyedisége áll az illat középpontjában, és adja egyedülálló, természetközeli virágos harmóniát. Az alapjegyekben a hinoki fa adja a teljes kompozíció alapját, majd az arany szezámmag kivonat lágy addiktív illatfelhőként teljesedik ki. A Flower Ikebana Mimosa, az új virágzó napsütéses csokor, a legmagasabb minőségű mimózával – Tanneron Mimosa – és kivételes nyersanyagaival egy 91%-ban természetes eredetű összetevőkből álló Eau de Parfum-et alkot. Az illat főbb összetevői: kumquat héj, mimóza Abszolút, hinoki fa akkord, arany szezám kivonat.

A Kenzo újdonságait már megtaláljátok a nagyobb parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter