Karácsony – legjobb ajándékok a Myropoliumból

Tudom, hogy sokan szeretitek az alternatív, öko termékeket kozmetikumok terén. Épp a napokban kaptam hírt egy magát csak papíron ökonak mondó termékcsaládról, és ez megerősített abban, hogy ha bio – és natúrkozmetikumot szeretnék venni, azt csakis szakértőtől, azaz a Myropoliumból szerezzem be, hiszen a Myropolium üzletében és webshopjában nem csak a legjobb hazai bio -és natúrkozmetikai márkák termékeit lehet beszerezni, hanem a leginnovatívabb nemzetközi márkákét is. Idén karácsonyra a kedvenc olasz márkám, az L’Erbolario két új illatát is elhozták (méghozzá csodás, limitált bag-ekben is), valamint a bestseller termékekből, újdonságokból lehet egyedi karácsonyi csomagokat vásárolni, ezekből hoztam egy válogatást nektek!

Danza di Fiori, Virágok Tánca…micsoda találó név! Az utóbbi időben mintha a L’Erbolatrio merészebb lenne, és egyre karakteresebb illatokkal áll elő, aminek én igazán örülök, mert jó lenne azt a tévhitet eloszlatni, hogy ami bio vagy natúr, az csak visszafogott halvány fuvallat lehet. Nem feltétlenül kell ennek lennie (persze, jó, ha ilyen is van), de van olyan időszak/esemény, amely megköveteli az erőteljes illatot. A Danza di Fiori pedig egy olyan illat, amely maga teremti meg az emelkedett hangulatot: elképesztően elegáns, nőies illat, valóan a virágok táncaként írható le, hiszen a legszebb virágos jegyek járnak táncot benne: a rózsa-írisz és a pézsma akkordja a legelegánsabb, legkifinomultabb illatokat idézi fel (Narciso Rodriguez For Her-je ugrik be elsőre), púderes, tiszta puhaság, csupa sikk és szofisztikált megjelenés. Egy csipet rózsabors fűszerezi meg a púderes virágok táncát, és a pipacs különleges akkordja oldja fel a túl merev, arisztokratikus megjelenést. Kedvenc, abszolút ajánlom! Pláne szettben érdemes beszerezni, testápolóval és tusfürdővel, hogy még erőteljesebb hatást érhessünk el, itt keressétek, katt a linkre! 

Amikor megérkezett a L’Erbolario Rabarbaro (Rebarbara) parfüm, pont meglátta a párom, hogy kicsomagolom. “Rebarbara?” kérdezte, és már csapott is le rá, ugyanis ő az egyetlen a családban, aki nagy rebarbara fogyasztó és rajongó. Bevallom, én még sosem kóstoltam, a párom édesanyja viszont anno sokszor használta fel a rebarbarát főzéskor. Úgyhogy hiteles forrásból tudom, hogy a Rabarbaro parfüm illata a kifújás pillanatában nagyon erőteljesen rebarbarás illatú, egyszerre fanyarkás és finoman édes, zöld és friss karakterű. Kifejezetten uniszex illat, csodásan leképezi a természetes illatokat, természetközeli, frissítő, ugyanakkor nagyon izgalmas a karaktere. A fanyar rebarbara akkordja nagyjából 15-20 perc után elhalványul, kevésbé harsány, s utat enged a száraz-meleg cédrusos alapokra épített, finoman adagolt tonkás-vaníliás-aranyló akkordnak. Szinte érezhető, ahogy a fanyarság átvált egy jóval melegebb tónusba. Zöld jellegét tovább erősíti az ibolyalevél, finom fűszerezettségről pedig a fekete tea tehet a zöld pisztáciával karöltve. Komplex, mégis natúr illat, a szó legnemesebb értelmében. A párom azonnal lecsapott rá, én tartalékoltam volna tavaszra, de hát így jártam, majd időnként rájárok én is, ha nem veszi észre 🙂 Itt megtaláljátok a teljes kollekciót!  Tipp! Különleges és egyedi karácsonyi ajándék lehet a L’Erbolario Rabarbaro lakásillatosító bambuszpálcikákkal.

Barátnőknek, kollégáknak, örök kézkrém használóknak (mint én) cuki ajándék lehet ez a L’Erbolario kézkrémválogatás. 3 darab 30 ml-s kézkrémet tartalmaz a csomag, kétféle válogatásban lehet beszerezni: az egyikben argánolajos, olívaolajos és citromos kézkrémek vannak, a másik csomagban pedig rózsás, citromos és olívaolajos kézkrém található. Itt megtaláljátok őket!

Levendula illat rajongóknak állítottak össze egy komplex csomagot a Myropoliumban: az ajándékcsomag tartalma: 50 ml L’Erbolario Levendula parfüm és hozzá illő 250 ml-s tusfürdő valamint 100 g szappan. Tiszta, nyugtató illatú uniszex illat, tökéletes ajándék lehet apukának, anyukának, bárkinek, aki szereti a levendula illatát. Itt találjátok meg!

Gyakorlatilag a nagyitól a hugicáig bezárólag mindenki boldogan ölelné magához a karácsonyfa mellett ezt a Mediterraneo ajándékcsomagot: a legnépszerűbb olívaolajos testápoló termékek, és most ebben a csomagban 7000 (!) forintért kapsz egy 300 ml-s tusfürdőt, egy 300 ml-s testápolót és egy 75 ml-s kézkrémet. Ugye, hogy “ide vele” kategória? 🙂 Itt csapj le rá!

Végül jöjjön egy személyes kedvenc, az argán olajos Erboristica hidratáló testápoló, amelyhez most hidratáló tusfürdő jár az ajándékcsomagban. Érett és száraz bőrre. Az én bőröm rendkívül hálás ezekért az argánolajos termékekért, kúraszerűen is használhatóak. Katt ide az ajándékszettért!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter