Karácsony – Dior karácsonyi kisfilm

Hagyomány, hogy a Dior évről évre a karácsonyi szezont egy kisfilmmel indítja, benne a legkeresettebb termékeikkel. Az idén a Dior mesebeli világába kalauzolnak el minket, mintha Jennifer Lawrence bóklászna a Dior termékek között, és egy kis tündér vezeti az útját. Nézzük:

Állati édes, hogy az ikonikus Dior feliratú, egyszerű fehér pólót viselni, ezt imádom már Carrie Bradshaw óta <3. A Dior világa természetesen az idei év Dior szenzációjával nyit, a Dior Joy-jal. Hatalmas vitát kavart az illat megjelenésekor, csalódott rajongók ezrei adtak hangot annak, hogy ez bizony nem csak Chanel koppintás, hanem még irtó gyenge is. Mások viszont örömüket fejezték ki, hogy végre nem egy kellemes kis édes illat, hanem egy valóban nőies, elegáns, nem tolakodó darab (én még sajnos nem tudtam beszerezni, így nem tudok róla nyilatkozni).

Másik nagy sztár a Dior univerzumában a J’Adore, joggal, hanem az első. Nagybetűs illat, semmihez sem fogható karakterrel, egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Természetesen, ha Dior, akkor Miss Dior, amely érthetetlen és már bocs, de idióta módon az elmúlt kb 10 évben vagy ötször megújult, én már nem is akarom követni, hogy melyik verzió melyik, ennek ellenére bármelyik Miss Diort leemelhetjük a polcról, a fiatalságnak tetszeni fog. Az urak sem maradhatnak illat nélkül, hiszen napjaink egyik legkeresettebb és szintén igen megosztó illata a Dior Sauvage Johnny Depp megformálásában.

Igazából nagyot nem lehet csalódni, az illatok hozzák azt a minőséget, amit elvárunk egy Diortól, karácsonyra pedig előkelő ajándéknak számítanak. Érdemes megnézni, hogy milyen ajándékszettben kaphatóak!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter