Karácsony – ajándékszettek nőknek

Ugye már kezditek beszerezni az ajándékokat karácsonyra, vagy legalábbis is ötlet megvan? Mert nyakunkon a karácsony! Én imádom az ajándékszetteket, gusztusos csomagolás, bónusz termékek, szóval csapjatok le rájuk a Notino.hu oldalán. Nehéz választani a kínálatból, én mégis ezt a három szettet emelném ki:

Guerlain La Petite Robe Noire ajándékszett

Épp kifogyóban a La Petite Robe Noire alapillatom, ezért lassan pótolnom kellene. Meg amúgy is az utóbbi évek egyik legüdítőbb, legfinomabb illata a LPRN lett, ezért mindig kell a polcon lennie. Ebben a szettben az 50 ml-s parfümhöz egy menő Guerlain szempillaspirál is van, igazi luxus a javából.

Chloé Nomade ajándékszett

Bevallom, első látásra egyáltalán nem lett szerelem az új Chloé Nomade, de piszkálja a fantáziámat. Valaki meglephetne ezzel a praktikus szettel, mert ugye a parfümtestápolókat is imádom 🙂

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Kedves Jézuska! Könyörgöm, ha szeretsz, hozz nekem egy For Her Pure Musc szettet. Légysziii! 🙂 Az 50 ml-s parfümhöz jár 75 ml tusfürdő és 75 ml testápoló is. Egyértelműen a kell kategória!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter