Karácsony: ajándékszettek 21.000 Ft alatt

Ugye tudjátok, hogy ha a legjobb karácsonyi ajándékszetteket szeretnétek kifogni, akkor most(!) kell megvásárolnotok, mert decemberben már csak hűlt helyüket találjátok! Most a Notino.hu oldalon válogattam a legjobb női parfümszettek közül 21.000 Ft alatt. Nagyon szép szettek, most vegyétek őket!

Moschino I Love Love – 20.770 Ft-ért kapsz egy 30 ml-s parfümöt és egy 50 ml-s testápolót, valamint egy ajándékdobozt. Kortalan, vidám illat. Clinique Holiday Happy Fragrance Set – 30 ml parfüm és 75 ml testápoló egy ajándékdobozban. Happy legendás illat, tinitől nagymamáig bárkinek vehető! Mindez 20.800 Ft.

Calvin Klein Eternety A klasszikus és örökérvényű illat 50 ml-s kiszerelésben található a csomagban és hozzá 100 ml tusfürdő és 100 ml testápoló is tartozik.

Lacoste Pour Femme Sokan szeretik púderes, visszafogott illatát. Ebben a csomagban az 50 ml-s parfüm mellé 50 ml testápoló jár.

Hugo Boss Boss Alive Nagyot robbant pár éve. Most a csomagban 30 ml-s parfüm és 50 ml-s testápoló található.

Kenzo L’Eau Kenzo Pour Femme Az éteri, tiszta illatok királynője most 30 ml-s kiszerelésben kapható 75 ml-s testápolóval.

Escada Santorini Sunrise – 14.280 Ft-ért egy 30 ml-s parfümöt kapsz, és egy Escada kozmetikai táskát, csodás ajándékdobozban. Ennyiért villoghatsz a karácsonyfánál, nagyon jó vétel!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter