Julia Roberts és kedvenc parfümjei

Senkinek nincs Hollywoodban ilyen csodás mosolya, mint Julia Robertsnek. Nem tudom, hogy a mai nap mennyira csalt mosolyt az arcára, hiszen ma ünnepli 45. születésnapját – megjegyzem, nem látszik rajta! 🙂 Julia a szépségiparban is jeleskedik, a Lancome csapott le rá, jó érzékkel, legújabb parfümjük, a La Vie Est Belle szintén Julia közreműködésével, azaz arcával jelent meg. Most nézzük meg, (állítólag) milyen parfümöket visel előszeretettel.

Creed Spring Flower

E márka meglehetősen népszerű a sztárok között, főleg a Spring Flower. Ha nem is a legelegánsabb Creed illat, viszont egy könnyen viselhető, vidám virágos-gyümölcsös parfüm.

Guerlain L’Heure Bleu

Nos, Guerlain örök érvényű klasszikusa, melyet napjainkban kissé nehezen lehet fogyasztani, de kétség kívül időtálló, eleganciát kölcsönző illat.

Jean Patou Joy

Julia (ezek szerint) szereti az időtlen klasszikusokat, hiszen a Joy mára már ikonikus parfümmé nőtte ki magát. Illik egy mozicsillaghoz!

Bijan DNA

Mindig vannak felkapott parfümök, ilyen volt a ’90-es években a DNA. Valóban a ’90-es évek hangulatát idézi erőteljes, sokrétű virágos illatával.

Kai Kai

Maga a gardénia egyenesen Malibuból!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter