Juicy Couture Oui

A Juicy Couture parfümkollekció új pilléreként a JUICY COUTURE OUI 2018 júniusában egy vonzó, élénkpiros és rózsaszín flakonban mutatkozott be, amelyet egy merész, gyémántszerű kupak és a flakon nyakán lógó arany Oui pedant díszít. A Juicy Couture kreációkra jellemzően mindig vonzó és merész, az új illat lédús és vibráló, ellenállhatatlan a közelgő nyári napokon.

“Just say Oui!

Oui a jövő, a jövő az Oui.

Oui nekem, Oui neked.

Te mire mondasz Oui-t?”

A Juicy Couture világában a kijelentés lényege, hogy Oui-t (igent!) mondj azokra a dolgokra, amelyekben hiszel: a szerelemre, a kalandra és a saját éles szellemedre. Csak mondj Oui-t a Juicy Couture új illatára. Rögtön az első pillanattól fogva magával ragad a görögdinnye és a citrom fúziójából származó fanyar frissességgel, egy különleges vízi citromos jegyben. A jázmin abszolút sikkes kifinomultsága a provokatív vad tuberózával párosulva ikonikus duót alkot, míg a modern függőség érzése a karcsú techno fák révén születik meg. Csak mondj Oui-t egy addiktív energiának és mozgásnak, amely nem áll meg.”

POWER OF OUI

A Juicy Couture Oui a görögdinnye, az acai tea jegye és a körte gyümölcslé ragyogó és boldogító aromáival indul. A kifinomult és csábító virágos szív vad tubarózsát, jázmint és harmatos loncot gyűjt össze, édes és csábító árnyalatokkal provokálva minket. Az alapjegyek fákat, meleg borostyánt és érzéki pézsmaillatot egyesítenek. Az illat friss és nagyon kacér.

Fejjegyek: görögdinnye, acai tea, körte

Szívjegyek: jázmin abszolút, vad tubarózsa, harmatos lonc

Alapjegyek: fás jegyek, borostyángyanta, pézsma.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter