Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense – parfümújdonság

Vagy mégsem? A Red Hibiscus nem ismeretlen a Jo Malone illatok rajongói előtt, hiszen 2021-ben már megjelent New Blossoms kollekció részeként.

A Jo Malone Blossoms (Virágok) kollekció 2019-ben indult útjára, Frangipani Flower, Orange Blossom és Silk Blossom és Star Magnolia illatokkal. A kollekció 2020-ban gyarapodott az Osmanthus, Waterlily, Yuja illatokkal. 2021-ben pedig megjelent a Frangipani Flower, Nashi Blossom, Red Hibiscus és a Yellow Hibiscus. (ez utóbbit én is beszereztem, de nem jött be!)

Szóval innen indul útjára az új Red Hibiscus Colonge Intense, amely a szuper népszerű Intense sorozatba került át. Illata teljesen ugyanaz, csak a tartóssága lett hosszabban tartó, intenzívebb.

“Véletlen találkozás egy ritka és élénk virággal egy trópusi erdőben. A feltűnő vörös hibiszkusz jegyeit egy csipetnyi jázmin sambac és a vanília érzékisége egészíti ki. Napfényes és egzotikus.”

Kívánságlistámon van!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter