Jil Sander Sunlight Intense – parfümújdonság

Talán egy éve számoltam be arról, hogy az isteni Susan Sarandon nagyot robbantott a Jil Sander neve alatt megjelenő Sunlight parfümreklámban, de ha nincs most előttetek, akkor mutatom:

Odavagyok érte, meg vissza…imádom, hogy a nem épp csitri Susan simán leragyogja a topmodelleket, és hogy végre egy márka, aki felismeri, hogy a 20 évesnél idősebb nőnemű egyedek is használnak parfümöt. 😀

Igazából nem lett óriási visszhangja a kampánynak, de valószínűleg a márka számításai bejöttek, mert itt az új Sunlight Intense, sőt, már túl vagyunk egy Lumiere változaton is.

Az új Intense illat nem túlbonyolított: narancsvirág található benne, csakúgy, mint az alapillatban, ellenben a szívjegyben lévő heliotróp és az alap vaníliája már újdonság, hiszen az alapillat markánsabban fás-citrusos karakterű.

Kíváncsiak vagytok rá?



2 thoughts on “Jil Sander Sunlight Intense – parfümújdonság”

  • Gyönyörű ez a Susan lány ebben a reklámban. Nem kicsit vagyok irigy :))) . Márcsak azért is, mert mint köztudott, egy ideig együtt volt David Bowie-val ! Oh MY GOD! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter